1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner

Karina Jørgensen

Karina Jørgensen

21 indlæg
  • Skrevet

Overvejer at købe trådløse høretelefoner til løb. Hvad kan i anbefale?

  • Skrevet

Hej Karina

Jeg har testet en del og de varierer meget. Der er flere ting du skal være opmærksom på. Vægt er en af dem, hvordan de hviler på øret, hvordan de sidder i året og til sidst naturligvis hvor god lyden er.

Jeg smider lige linket til min blog hvor du kan læse om de jeg har testet

www.kasperc.dk/anmeldelser

Håber det hjælper

Mvh
Kasper Christensen
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

stineandersen1970

stineandersen1970

13 indlæg
  • Skrevet

Næsten et must med trådløse høretelefoner, når man dyrker motion. Noget bøvl ellers da en tur i træningscentret ellers er forstyrret af ledninger og andet pjat.

Sig til, hvis du finder nogle fede nogle Karina :)

/Stine

(http://www.finans-portalen.dk/) 

frederiklarsen74

frederiklarsen74

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg bruger disse høretelefoner. Det er super lette og super gode. Dog lidt dyre :)
https://www.coolshop.dk/produkt/jabra-sport-wireless-stereo-bluetooth-headset-black/BS56YR?gclid=CMOW65-kuskCFaHVcgodEUUMYA

Mvh Frederik Larsen

(https://teasolutions.dk/) 

  • Skrevet

Jeg har læst din anmeldelse af Jebra sport Kasper C. og de lyder jo umiddelbart super gode. Men når jeg googler "test af høretelefoner" kan jeg læse i en test fra Aktiv træning (et løbemagasin) at deres anmeldelse ikke er så god, bl.a. pga. bøjlen om øret der holder dem fast. Det bedste vil vel være, at tage i en fysisk butik og prøve forskellige modeller. Er der nogen der kan anbefale en butik i Herning, Vejle eller Odense, hvor de har et stort udvalg (meget gerne Jebra sport) og hvor man kan prøve dem? Høretelefonerne skal være trådløse, ikke for store a la ørebøffer og skal bruges til løb (evt. lidt cykling.)

OSDK

OSDK

1 indlæg
  • Skrevet
Hej Karina, Jabra er jo dejligt dansk og det virker. Har du eventuelt kigget på nogle Jaybird? Der er for nyligt blevet lanceret en rigtig lækker trådløs høretelefon, Jaybird X3 perfekt til træning du kan se dem her -> https://www.originalsound.dk/collections/wireless Mvh Daniel