1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Tights med lomme til iphone

Tights med lomme til iphone

llnilsson

llnilsson

2 indlæg
  • Skrevet

Hej!

 

findes der 3/4 tights (til løb/træning) med lomme til telefon - dem jeg har kigget på har en lille sikkerhedslomme til fx nøgler, men ikke stor nok til telefonen... Jeg kan da ikke være den eneste der godt kunne tænke mig en lomme!

stigxto

stigxto

84 indlæg
  • Skrevet

Kan se dit indlæg er af ældre dato, men vil da lige svare alligevel.. :)

Det kan ikke anbefales at lægge fx iphone i en lomme i et par tights, hvor den bliver udsat for fugt - man sveder jo under træning ;) 

Det er langt bedre, at bruge en holder der er vandafvisende.

Der sidder mindst 3 fugtindikatorer i en iphone - er en af disse 'aktiverede', dækker din garanti på tlf ikke!! Uanset hvad du sender den til en reparation for, vil værkstedet altid henvise til fugtproblemet..!! Urætfærdigt? JA! men taler af bitter erfaring :/

g.i. flow

g.i. flow

10 indlæg
  • Skrevet

Det er helt sikkert et tilbagevendende problem på den konto, ingen tvivl om det! Kender utallige piger som står i samme dilemma, men problemet for fabrikanterne er, at de ender med at gå på kompromis med designet, såfremt der skal være "plads" til en sådan lomme, i mange henseende. 

Jeg synes klart noget af det fedeste til kvinder er Better Bodies, som langt henad vejen trumfer mange af de andre mærker der findes, både i kvalitet, men også i design i det hele taget! Jeg mindes dog ikke de har gjort sig så meget i tights med lommer til noget. Men det gør det dog ikke mindre fedt! :-)

Alternativt kan man anskaffe sig én af de "lommer" man spænder på armen. Jeg er ikke selv stor fan af dem da jeg synes de ser tosset ud, men de gør jo hvad de skal, kan man sige. 

Den største kollektion af BB tøj til kvinder, jeg kender til, er på BodyOutlet. Siden herunder giver lige en kort beskrivelse af de forskellige slags tøj der er tale om, og så kan man købe det hele derinde også! Det er herfra jeg får mit:

http://www.bodyoutlet.net/better-bodies_traeningstoej/

De er også hurtige til at levere, samt altid klar på at svare på spørgsmål hvis man måtte ligge inde med sådan nogle! :-) 

 

lis knudsen

lis knudsen

11 indlæg
  • Skrevet

I stedet for at have en lomme i bukserne, hvad så med et spiblet. Det kan købes i mange forskellige farver.