1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. SportsBH til storbarmede kvinder

SportsBH til storbarmede kvinder

 • Skrevet

Hej forum

 

Jeg er begyndt at dyrke zumba flere gange om ugen og ELSKER det. Desværre kan jeg ikke finde en sportsBH som passer. De er simpelthen for små!!!! Kan det virkeligt passe, at man ikke kan finde en BH når man har en buste som siger J 85???? Håber at nogen kan hjælpe mig.

Mange lyse hilsner fra

Gabrielle 

 • Skrevet

Hej. Jeg bruger sportsBH'er fra PureLime. Der er ikke mange butikker der har alle størrelser, men hvis du handler på nettet istedet, kan du fint finde en. Din lokale sportsbutik burde også kunne bestille hjem til dig.

 • Skrevet

Hej Annette

Tusind tak for dit svar.

Den BH, du nævner, har jeg prøvet og den er desværre for lille:(

God påske

Gabrielle 

 

heidi heidi

heidi heidi

3 indlæg
 • Skrevet

Hvis du køber en pureline, skal du købe den et nr. mindre end du plejer :) Har selv en og er glad for den, selv om den ikke former brysterne så pænt...

DarkLioness

DarkLioness

74 indlæg
 • Skrevet

Hejsa :D 

Jeg bruger ShockAbsober :) Den fungerer supergodt og holder det hele på plads. Purelime findes heller ikke i min størrelse. 

Hvis du køber en ShockAbsober (som forresten koster 400-500 kr.), så skal du huske at omkredsen gerne må være en størrelse større end din normale, for den sidder tæt :) 

http://wondersport.dk/sportsbh.html#x-stor-skaal Her er en guide til dig! :)

 

Held og lykke med zumbaen! :D

birthe olsen

birthe olsen

40 indlæg
 • Skrevet

Min datter bruger ca. samme størrelse som dig og hun køber sine sportsbh'er i lingeributikken Change.  Nu ved jeg ikke hvor du bor, men hvis du får målt din størrelse i en butik så kan du købe dem over nettet. Hvis man bliver medlem får man rabat alt efter mængden man køber for og de er ikke dyere end i sportsforretningerne. Se evt. den tråd der var med at bruge bøjlebh. under sportsbh - der kommer flere af de andre med gode svar.

Held og lykke med at finde det rigtige

heidi heidi

heidi heidi

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville ikke købe et nr. str., men faktisk hellere et nr. mindre. Det er altså ret vigtigt at sportsbh'en sidder godt til og gør barmen hård og fast, hvis man ikke vil ende med bryster, som kan kastes over skulderen ;) 

 • Skrevet

Tusind tak for alle svar. Jeg er meget taknemmelig. Jeg arbejder videre udfra oplysningerne. TAK :0)