1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Sports bh - optimal støtte på trods af mellemrum?

Sports bh - optimal støtte på trods af mellemrum?

TheyCallMeSnow

TheyCallMeSnow

169 indlæg
  • Skrevet

Hej.

Har lige fået en ny high impact sports bh og jeg er rigtig glad for den. Den sidder som den skal stort set. Den sidder stramt til ved taljen og stropperne sidder også fint. Men fra stroppens afslutning forpå og ned til armhulen sidder den lidt løst. På min normale bh har jeg fået at vide i en butik at det er normalt at min normale bh sidder lidt løst der pga. den størrelse jeg bruger. Men er der nogen der ved om det kan gå ud over støtten når den ellers sidder stramt til?

sholmegaard

sholmegaard

18 indlæg
  • Skrevet

Hej Johanne :-)

Jeg kunne se du ikke havde fået noget svar, så ville lige komme med mit indspark. Mit råd er at få prøvet nogle forskellige slags så du kan mærke den forskellige pasform og hvilken du synes er bedst. Min sidder helt stramt, men kan jo være at netop din størrelse gør at den ikke kan sidde helt til. Prøv dig frem og så se om du kan finde en der sidder helt stramt.

Det gjorde jeg selv og jeg fandt frem til at mærket "Anita" passer rigtig godt til mig og sidder som de skal. Jeg fandt en side der sælger dem her - http://mlmodel.dk/anita-sports-bh

 

Håber du får styr på det i hvert fald :-D