1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Spinningssko.

Spinningssko.

nathalie damsgaard

nathalie damsgaard

1 indlæg
  • Skrevet

Hej :) 

Jeg er helt ny inden for det her spinning, men jeg vil gerne have mine egne sko, da jeg synes det er lidt klamt at låne nogen, plus det er billigere i længden. 

MEN.. Nu kan jeg så ikke finde ud af hvilke jeg skal købe, og hvilken størrelse? Jeg bruger en 40 i de sko fra fitness centeret, men mine tæer sover altid når vi er midt i det hele.. Så skal jeg have større? 

Jeg har fundet dem her, som jeg synes er okay i pris.. jeg kan bare ikke finde ud af om de der tingester som skoen skal sidde fast i, er med, og om de er til fitness og ikke udendørs? Nogle der kunne tænke sig at hjælpe en fortabt pige på vej? 

http://www.lightinthebox.com/da/cykling-vej-spd-sko-med-glasfiber-saal-og-pvc-laeder-oevre-daase-kompatibilitet-spd-udseende-spd-r-spd-sl_p329323.html

 

  • Skrevet

Hej Nathalie

Jeg skal forsøge at svare på dit spørgsmål, selvom jeg kun selv lige er begyndt at spinne, men jeg har dog brugt cykelsko nogle år til min cykel.

Hvis de ikke klemme tæerne, så er det store nok (Lange nok). Jeg tror du skal kigge på bredden. Der er står forskel. Den ene gang jeg har lån, var de alt for brede til mig, hvorimod mine egne sidder tilpas stramt.

Så tror du bør hoppe ned til en cykelhandler/sportsbutik og prøve lidt forskelligt. Det er yderst ubehageligt at træde i pedalerne med sovende fødder.

Mvh

Kasper Christensen
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk 

momypowerz

momypowerz

1 indlæg
  • Skrevet

At dine fødder sover har ikke nødvendigvis noget med størrelsen at gøre. Det er fordi du skal både træde og trække i pedalerne, så du bruger foden der er på vej op til at trække bevægelsen hele vejen rundt (iflg. min spinning instruktør) - det hjalp. Mht sko, så tror jeg også du skal ned i en butik den første gang. Du skal sandsynligvis købe klamperne separat - og du skal købe de røde, de passer til spinning.

annette brylle

annette brylle

3 indlæg
  • Skrevet

Hej!

Jeg kender alt for godt problemet med at foden sover allerede efter kort tid på spinningcyklen. I mit tilfælde var det simpelthen låneskoene som var alt for smalle til min fod.

Jeg spinner MEGET og har faktisk 3 par cykelsko, men det bedste (og billigste) par er faktisk fra Bilka, til en fornuftig pris og de er incl. klamper som passer til spinningcyklen. De er meget velegnet som begynder sko og senere kan du investere i nogle af de dyre af slagsen, hvis du også skulle blive bidt af spinning :-)