1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Spinning-sko

Spinning-sko

stigxto

stigxto

84 indlæg
  • Skrevet

Hejsa!

Er der nogen, der kan anbefale et par gode spinning/cykel-sko? Skal kun bruges til spinning, træner 3 - 4 gange pr uge i 1 - 1½ time.

Tak!

Mumminoa

Mumminoa

9 indlæg
  • Skrevet

Jeg tror næsten alle spinningssko egner sig til det område. Jeg har selv et par billige til 499 mener jeg. Synes ikke der er grund til at betale skyhøje priser for cykel sko der er lavet til formål som letvægtssko til cykelløb og så bruge dem til spinning. Så giver jeg gladeligt kun et par 100 kr blot fordi det ikke er det fineste mærke og til cykelløb Smile

myggen

myggen

7 indlæg
  • Skrevet

Hejsa

Det er vigtigt at du vælger en sko der har  en stiv sål - sålen må ikke kunne bøjes! Hvis sålen er blød går der alt for mange kræfter spildt. Når sålen bøjer overføjes der ikke energi til pedalerne og du kommer på den måde til at "spilde" dine kræfter.

Samtidigt skal du kigge efter en sko der er med god ventilation. For det siger sig selv at når du træner så sveder dine fødder og de hæver op - ligesom når man løber!

Men derfor behøver skoen ikke være dyr og koste mange penge. Du kan sagtens finde en sko der ligger i området omkring de 500.-.

Jeg har selv været i et par mærker gennem årene men er endt i en spinningsko fra Vangard. Der er flere steder de sælges og jeg køber min på nettet.

Men mærket er ikke vigtigt bare en helt stiv sål - det er da træls at bruge spildte kræfter. Wink