1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. smart tone

smart tone

Jeanettekiib

Jeanettekiib

3 indlæg
  • Skrevet

Hej alle i-form brugere

Zappede lige forbi TV-shop, da der var en salgsannonce for "Smart tone", ville høre, om der er nogen, der ved noget om det, og om der er nogen der ved, om det virker? :-)

 

nefertitti

nefertitti

1 indlæg
  • Skrevet

Hejsa.
Jeg har ikke selv prøvet den, men jeg har virkelig svært ved at tro det kan virke. Tvært imod ser det da ikke særlig behageligt ud. Jeg tror nærmere den giver blå mærker end stramme balder!

michael na

michael na

7 indlæg
  • Skrevet

Det ligner jo et torturredskab fra middelalderen. Kan vi ikke hurtigt blive enige om at 99,9% af alt hvad der sælges i TV shop, kuponkataloger og lign. som regel er noget elendigt lort der absolut ikke virker!

Hold dig langt fra det og hold dig generelt fra alle de ting der lover mirakuløse løsninger på fedt problemer og andet. Der er ingen anden vej end god sund træning og sund balanceret kost. :)

kamilla-louice

kamilla-louice

1 indlæg
  • Skrevet

halløj,

nu så jeg også den lange salgsreklame.. og jeg tænker selvfølgelig det samme som jer, at det bare er fup.... meeen.... bliver altså også lidt nysgerrig og får lyst til at prøve den, for tænk nu hvis denne her faktisk virkede!!!

men føler mig selvfølgelig også en smule naiv, når jeg siger det, :)

men alligevel, så spørger jeg ligesom Jeanette - er der virkelig ingen, der har eller kender nogle, som har prøvet den??