1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. pulsur problem

pulsur problem

debbie17

debbie17

29 indlæg
  • Skrevet

Nu har jeg ejet 5 pulsure i mit liv og har nu ikke dyrket motion i 2 år

jeg har købt en crosstrainer som kommer om nogle dage så jeg kan komme lidt igang igen da min kondi er nul og ubrugelig... men har erfaret at crosstrainer ikke viser rigtig med kalorie forbrænding osv.. så overvejer at få fat på et pulsur men mit problem er at jeg er  meget smal omkring brystet så alle dem jeg har haft glider ned!!! hvilket jo gør dem ubrugelig den er for stor selv om man spænder remmen helt ind... kan man få et pulsbælte til smal brystet kvinder?? eller er alle one size ... 

glædelig jul Smile

  • Skrevet

Hej Debbie

Jeg har selv problemet (Er dog mand) når jeg træner intensict, for så forsvinder "fedtpølsen" som holder den lidt oppe. Min løsning er at løbe uden bælte. Men I kvinder er lidt heldigere, for I kan få en SPORTS BH med indbygget pulsbælte.

www.maxpuls.dk/shop/undertoej/sports+bh/purelime/purelime+compression+bh+hr.html

Ved ikke om det løser dit problem, men håber da.

Mvh

Kasper
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

bobonr1

bobonr1

1 indlæg
  • Skrevet

Hvis det glider ned fordi det er for stort når det er strammet helt ind, så kunne du klippe et stykke ud af elastikken, for derefter at sy det sammen med nål og tråd...

Bare en tanke.

  • Skrevet

@Bobonr1

Hejsa

Det kan man selvfølgelig, men det er ikke sikke på at det vil hjælpe, hvis det er fordi man "smaller" hurtigt ind. Så skal den strammes så meget, at den bliver direkte ubehagelig.

Mvh

Kasper
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
  • Skrevet

Med mit pulsur fra Polar fulgte et bælte i størrelse M/L, som er alt for stort til mig. Men jeg købte bare et nyt bælte i størrelse XS/S, så Polar har i hvert fald flere størrelser. Det store af bælterne bruger jeg stadig engang imellem, så sætter jeg det bare fast under kanten af min sports-bh, så glider det ikke ned. :)