1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. Pulsur

Pulsur

 • Skrevet

Hej,

Jeg vil vildt gerne have et pulsur, som jeg kan bruge, når jeg løber. Jeg løber ca. 10 km. to gange om ugen. Er der nogen, der har gode ideer til hvad det skal være for et?

Hilsner fra LisbethKiss

1234malle

1234malle

42 indlæg
 • Skrevet

Hej Lisbeth

jeg har et pulsur fra polar som jeg er rigtig glad for. Der er også et interface så jeg kan uploade min data til min pc efterfølgende... det er måske lidt nørdet med det er meget sjovt og motiverende at se hvordan min puls har ligget på mine forskellige træningspas. For eksempel kan jeg se at jeg er blevet i bedre form, mit pulsniveau er nogenlunde det samme og jeg løber ruten væsentlig hurtigere nu!

Mit ur er temmelig dyrt - men jeg kan kun anbefale dig at anskaffe dig et der kan overføre data til computer!

Knus fra Malou

hans h

hans h

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Lisbeth,

Ved du hvordan du skal træne efter din puls? Det er jo afgørende for hvilket pulsur du skal vælge.

Mvh
Hans

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
 • Skrevet

Hej Hans og I andre

Tak for svar, hvis I har nogle gode tips til træning efter puls, vil jeg da meget gerne høre dem..

Hilsner fra Lisbeth Kiss

madsstampe

madsstampe

6 indlæg
 • Skrevet

Hvis du ikke allerede får bladet I FORM i din postkasse, kunne du jo oprette et abonnement med det nuværende tilbud de køre med. Således betaler du for tre blade og får et pulsur med i købet. Derefter kan du så altid overveje om du vil beholde bladet eller afmelde det igen.

Se eventuelt her: http://iform.dk/pulsur-mp3-spinning

P.S. Dette ur kan ligeledes overføre data til din computer, såfremt du benytter en PC. Desværre virker det ikke til os med en Mac.

P.P.S. Der findes en masse gode artikler her på sitet omkring pulstræning. Prøv at søge eller kigge lidt rundt.

marieel83

marieel83

78 indlæg
 • Skrevet

Du skal finde din hvilepuls og din maksimalpuls, så kan du regne ud hvad der fx svarer til de forskellige pulszoner. Hvis du gerne vil tabe dig er det en god idé at træne i en forholdvis høj pulszone (afhængig af din form, start lidt forsigtigt ud).

Hvilepulsen finder du bedst om morgenen lige når du vågner (medmindre du har et meget volsomt vækkeurYell) alternativ om eftermiddagen efter en ½ times afslapning på sofaen.

 

dana temløv

dana temløv

4 indlæg
 • Skrevet

Hej Lisbeth,

jeg har lige købt et puls/gps-ur fra Polar. Nu har jeg afprøvet det nogle gange, og jeg er rigtig glad for det. Den fuktion, jeg sætter høj pris på, er distancevisning, sådan så jeg kan se, hvor langt jeg har løbet på tid - og så jeg kan give den gas, hvis jeg fx mangler 200 meter for at nå det inden for tiden, som jeg har sat mig for.
Uret er et Polar RS200sd - der medfølger softstrap (Polar kalder det wearlink) og footpod, som skal sidde i din sko. Det fungerer rigtig godt. Uret har tre intervalzoner, og kan selv give dig en tommelfinger-pegning af, hvor din hvile og max puls er via en testfunktionalitet, der er i uret.
Jeg har trænet i 12 uger (fra scratch) - og skal løbe ½-marathon til april 2010, så med tiden skal jeg også intervaltræne - og her er uret også ganske fint i følge min oplevelse med det og læsning om det.

MD

MD

2 indlæg
 • Skrevet

Hej

Jeg har lige fået en Garmin Forerunner 305. Det er et pulsur med Gps - hvor du også kan overføre data til din computer. Det kan bruges til mange former for sport: Løb, cykling, skiløb, mmm. Jeg har tidligere haft et polar RS200sd, som jeg også har været glad for, men tiden var kommet til "nyt legetøj". For mig at se kommer det an på, hvor meget du vil ofre på det - jf. i øvrigt udsendelsen "ha' det godt" fra i tirsdags - der blev forskellige løbeure kommenteret. Du kan også finde informationer på sitet www.dourun.dk

Hilsner fra MD

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
 • Skrevet

Så desværre ikke programmet.. måske man kan finde det på tv2's side. Jeg tror måske jeg skal starte med et mindre kompliceret pulsur. Men vender tilbage når jeg har fået udvalgt et :)

Go' weekend

 

Hilsner Lisbeth

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
 • Skrevet

Nu har jeg sørme købt en ur! Det er super spændende og er meget motiveret for at komme ud og teste det og mig selv nu! Det er et polar FS2... Nogle der har gode erfaringer med det? Jeg fik at vide at det var et rigtigt godt begynder ur!