1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Problemer med overførsel af data fra Garmin Con...

Problemer med overførsel af data fra Garmin Connect

  • Skrevet

Jeg løber med en Garmin Forerunner 405 CX, og jeg vil gerne selv lave mine træningsprogrammer i Garmin Connect. Jeg kan uden videre overføre en træning fra uret til computeren, men jeg kan ikke få den til at overføre et træningsprogram fra computeren til uret. Al software er installeret og opdateret, men det virker bare ikke. Er der andre, der har lignende erfaringer og meget gerne råd til problemløsning?

christianspou

christianspou

36 indlæg
  • Skrevet

@Helle

Hej Helle, jeg har lige købt mit Garmin forerunner 210, som jeg er helt vildt glad for. Men jeg bruger det for det meste indendørs og har ikke prøvet det der med at overføre træningsprogrammer endnu.

Som det ser ud har du installeret det program der hedder "Garmin Training Center"?. Når du går ind i det program, sår kan du se der står: Hirstorik, Træning og Baner?

Prøv at trykke på Træning - Sår skulle der gerne være en trænings Mappe der hedder "TræningsEksempler".  Og inden i den mappe er der en mappe der hedder : "Løb" dobbelt klick på en af de løbeprogrammer, så kan du se alle infromationerne på det træningsprogram.

Når du har fundet ud af hvilket trænings Program du vil prøve - Tror jeg du skal høre klikke på det også Expotere trænings Turen til din Forerunner 405..

Men jeg har aldrig prøvet det der, det er et gæt. Men måske hjælper det :)?'

KH Christian, du er velkommen til at henvende dig til mig igen. Med nye inputs, hvis det var en lille hjælp.

  • Skrevet

Hej Christian

Tak for dit svar. Det er nu ikke "Garmin Training Center", der er problemet. Problemet er den programplanlægger man kan bruge, når man logger på http://connect.garmin.com/. Jeg synes mulighederne for at lave skræddersyede programmer er langt bedre her end i Training Center.

Håber du fortsat får nogle gode træninger med dit ur. Bortset fra ovennævnte problem er jeg også super glad for mit. Smile

KH Helle