1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. Polar Loop

Polar Loop

zikkerikz

zikkerikz

19 indlæg
 • Skrevet

Nogen er har gode/dårlige erfaringer med dette nye gadget?

Det er en firmajulegave, ku aldrig finde på at køvbe en selv, men nu jeghar den: HVordan bruger jeg den så optimalt?

Tænker den umiddelbart "kun" kan tælle skridt og tage tid, medmindre man investere i en pulsmåler også, så kan den også det.....

Giraffen

Giraffen

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg har et, og kan klart anbefales :)

det er super smart og motiverende... Og meget brugervenligt. Det eneste du skal er faktisk at følge opsætningen der følger med (se brugsvejledning), og så ellers bare gå med det 24/7 ;) 

vil dog anbefale at opgradere med pulsmåler, da det giver størst udbytte.

zikkerikz

zikkerikz

19 indlæg
 • Skrevet

Ok, jeg vil prøve det. Har sat det op men kan ikke helt lure hvad det antal kalorier der står i displayet er for nogen.... Jeg satte det op i går aftes og har så sovet med det i nat, og det viser 761 CALS, : jeg forbræbder ca. 400 på en spinningstime og vil da gå udfra jeghar ligget forholdsvis stille i nat he he he. Ved du hvad det betyder? Er det det jeg mangler at forbrænder for at nå miy kcal idag eller? Og gir` det ikke besked hvis jeg har siddet stilel forlænge(har kontorjob, så det vil jeg nok komme til).

Giraffen

Giraffen

3 indlæg
 • Skrevet

ud fra dit angivne aktivitetsniveau i opsætningen regner den dit daglige mål for forbrændte kcal ud - det er det du kan se på uret under actv, altså hvor langt du er fra dit daglige mål og hvor lang tid du skal enten gå, løbe eller være vågen for at nå i mål.

Ellers kan du se tid, skridt og aktuelt kcal forbug. Hvis du ikke har pulsmåler på under din spinning kan uret ikke opfange eller beregne hvad du forbrænder i det tidsrum - det vil derfor give en misvisning af det du rent faktisk forbrænder.. den tolker det bare som at du sidder stille :) <-- derfor, får du mest ud af at opgradere med pulsmåler. 

At den fx viser du har forbrændt 500 kcal når du står op, er bare den naturlige forbrænding vi har... vi bruger jo energi døgnet rundt for at kroppen kan holde sig igang :) - så at den viser hvor mange kcal du har forbrændt når du står op, er noget den kalkulerer ud fra dit angivne aktivitetsniveau. 

Hvis du sidder stille for længe kommer den med en besked i displayet - dog ingen lyd - desværre :)

zikkerikz

zikkerikz

19 indlæg
 • Skrevet

Hmm ok, dvs hvis min beregner viser 1507 kcal og uret viser 1502, er jeg jo næsten i mål? Men jeg har jo siddet ned det mesta af dagen, og min actv viser kun 3 bjælker....

Måske jeg helt har misset en funktion, sys bare ikke det gir´ mening for mig at kcal stiger uden jeg laver noget :o)

Giraffen

Giraffen

3 indlæg
 • Skrevet

1507 - dét var godt nok ikke meget ! :O er du sikker på det er regnet rigtig ud :) - hvis det er, så ja er du meget tæt på dit mål ;)

actv viser først en bjælke der bliver fyldt op i løbet af dagen afhængigt af kcal forbrug, og lige bag efter (uden at trykke på uret) viser den jog, walk og up, som er en guideline for, hvor længe du skal gøre de forskellige ting for at nå mål.

dit kcal stiger hele døgnet alle timerne, 24/7, 365,....  også selvom du ligger og sover, for der forbrænder du jo også skal du huske :) 

Hvis du skal have decideret indblik i, hvad du præcist forbrænder under fx træning skal du benytte pulsmåler, da du så ved synkronisering på pc kan få præcist overblik over tid, puls og kcal :)

zikkerikz

zikkerikz

19 indlæg
 • Skrevet

Aj´h men det kan jo ikke passe jeg forbrænder 1500 kcal blot ved at sidde stille :o) Jeg mener så er der jo ingen grund til at ase deruda v træning ha ha, tror simpelthen der må være noget galt et eller andet sted, men jeg kan bare ik lure hvor!

Jeg har jo på profilen, tastet højde og vægt og ca. aktivitet ind, det er vel det den udregner mit daglige kcal forbrug efter? Og ja jeg er med på det præcise udregning får jeg ved at bruge en pulsmåler.

zhenzar@hotmail.com

[email protected]

1 indlæg
 • Skrevet

Du kan læse en test af polar loop her

 

http://pedometer.dk/polar-loop-tracker-test/