1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. Neonfarvet løbetøj?

Neonfarvet løbetøj?

 • Skrevet

Jeg løber tit når det er ved at blive halvmørkt og har sådan en neonfarvet vest med refleksstriber. Men den er sommetider for varm at have over en løbetrøje. Jeg tænker om der findes neonfarvet løbetøj, og især er jeg lige for tiden på jagt efter et neonfarvet pandebånd med noget reflekshalløj. Jeg har også sådan nogle små cykellygter som jo ingenting vejer, men jeg aner ikke hvordan jeg skal fastgøre dem til mig. Nogen forlag?

Hvad gør I andre der løber i (halv)mørke?

Lene

taazcha

taazcha

17 indlæg
 • Skrevet

Jeg har sådan nogle refleks armbonde. som både kan sættes rundt om benene og armene.
(de der hvor at hvis man spænder dem helt ud og så "banker" dem ned måd armene så ruller de sig sammen om) hvis du forstår altså ;-)

christinaands

christinaands

35 indlæg
 • Skrevet

Hej Lene

Jeg købte fornylig en løbevest fra craft som er formet som et kryds, som jeg er blevet super glad for, man føler sig ikke lukket inde med den på, som man gør med mange løbeveste. Og fordelen er også at man behøver ikke købe flere trøjer i neonfarvet, og den er ikke specielt dyr.

http://maransport.dk/loebetoej-damer-9/tilbehoer-20/craft-active-run-refleksvest-103.html

lis-ann

lis-ann

9 indlæg
 • Skrevet

Måske du kan bruge noget af det de har under "synlighed" i løberens webshop: http://www.loberen.dk/kategori/synlighed

mtenm

mtenm

86 indlæg
 • Skrevet

Man kan også få refleksveste der er helt åbne i siden.. De er ikke så varme og klaustrofobiske Smile

 • Skrevet

Hej

Tak for jeres svar. Nu er det jo blevet vinter, så problemet har løst sig selv, da det ikke længere er varmen der er problemet. Brrrr... Laughing

Men ellers har jeg opdaget at man kan få sådan nogle diodeveste som faktisk kun har strimlerne med dioder, og sådan en skal jeg have fat i, når det engang igen begynder at blive for varmt med refleksvesten. 

http://www.baysafety.dk/13617727

Lene

stigxto

stigxto

84 indlæg
 • Skrevet

Jeg har købt en masse af de små cykellygter med en lille elastik i, de kan blinke i forskellige tempi. Dem sætter jeg på mit løbetøj, enten bare med elastikken eller med en sikkerhedsnål. De fåes ofte til 10 - 20 kr og holder længe. Billig løsning!

 • Skrevet

Jeg har fået fat i nogle refleksstrimler til at sætte på arme og ben med indkorporerede diodelygter og så et extra sæt af de små cykellygter. Så nu bliver jeg et løbende juletræ, hvor fancy! CoolLaughing