1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Mine løbesko er umulige at finde!

Mine løbesko er umulige at finde!

minini

minini

14 indlæg
  • Skrevet

Da jeg startede med at løbe, købte jeg et par Asics, der nu er løbet helt i stykker. 

Jeg købte et par nye sko, fik lavet løbeanalyse og købte i dyre domme et par Brooks - og de er på ingen måde ligeså gode som mine første sko!

Nu har jeg så søgt på nettet for at finde mine gamle sko igen, jeg ved jo lige hvilke det skal være, men jeg kan simpelthen ikke finde dem! Har de mon ændret navn eller nummer, håber jeg der er nogen der ved. Det er Asics T945n.

På forhånd tak for hjælpen.

andreas123

andreas123

21 indlæg
  • Skrevet

en løbesko´s type bliver hurtigt forældet og erstattet af en ny og bedre opgradering!  jeg vil anbefale at du tager dine brugte løbesko med ned til en løbebutik og får nogle bedre end dem fra sidst. ikke sport 24 , sportigan osv.  ( en dicideret løbebutik ).

 

hvis du skulle være så heldig at finde dine asics T945n på nettet alligevel , så husk på at der findes rigtig mange fup hjemmesider indenfor løbeko.  ( de har ofte udgået løbesko ) og det er der folk falder i fælden fordi hjemmesiden har deres " gamle løbesko" som de bare må have.  ofte så fremgår hjemmesiden på dansk , men kontakt oplysningerne henviser til udlandske tlf. numre og adresser.  osv ...

 

held og lykke med søgningen på skoene :)

 

ps. måske Salomon løbesko var noget. 

 

 

 

 

vips clips

vips clips

12 indlæg
  • Skrevet

Det er i øvrigt en god ide at have to par forskellige løbesko at løbe i, så dine fødder og ben udsættes for variation. På den måde er skoene med til at nedsætte risikoen for skader.