1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. Magnet armbånd

Magnet armbånd

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg sælger magnet armbånd, mange af vores kunder har tilbagemeldt at det har givet dem mere energi, mindre ømme muskler, flyttet deres syre grænse, bedre balcne og generelt bedre velfærd.

Virkningen opstår, når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd. Blodlegemerne bliver positivt ladet, og de frastøder derfor hinanden samt væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer, og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen, bliver bedre iltet og forbedrer ilttilførslen ud i de små blodkar og modvirker ligeledes blodpropper.

Forbedringen af ilttilførselen øger energien i kroppen, giver mere bevægelse i leddene og musklernes syrebalance forbedres.
 

 

 

 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Jesus.. Godt nok noget crap.. Man er da godt naiv/dum såfremt man faktisk tror på dette.

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

hvofor mener du det er crap, kan du ikke lide beskrivelsen?? 

vi har jo lavede fysiske test på folk hvor vi beviser det rent faktisk virker, specielt på ens balance?? 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

men hvorfor er det du bruger tid på at besvare min spørgsmål når du alligevel ikke kommer med noget relevant??

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Beskrivelsen i sig selv er fin. Det er indholdet der er til rotterne. Jeg er relativ sikker på at I ikke har lavet nogle test der påviser noget som helst. Det kan jo være jeg tog fejl?? Var det virkelig et blindet randomiseret og kontrolleret studie med en tilpas stor population til at få statisk signifikante resultater? Jeg tvivler.

I det beskrivelsen af virkningen er så hul i hovedet må et sådan studie være påkrævet. Jeg ville heller ikke tro på at man fik det bedre af at gå rundt med en citronmåne på hovedet fodi jeg fik en forklaring at en sådan kunne opfattes som en søster til vores rigtige måne og at der herved kom magisk måneenergi ned i kroppen og gjorde mirakler. Denne forklaring er nogenlunde at sidestille med din.

Du mener ikke jeg kommer med noget relevant. Det mener jeg netop, at jeg gør. Jeg giver et indspark der forhåbentlig kan redde godtroende mennesker fra at bruge penge på et virkningsløst produkt.

 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Virkningen opstår, når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd. Blodlegemerne bliver positivt ladet, og de frastøder derfor hinanden samt væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer, og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Hvordan kan du modsige at det ikke ville virke på ens krop til at få bedre velfærd?

Jeg er glad for din kritiske synspunkt, og derfor kan jeg også sige at det ikke virker på alle. Det virker ikke på folk som ikke har problemer med ømhed, eller som har rigtig god blodcirkulation, god balance, og fremragende velfærd. 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

@Kristoffer

Din forklaring bliver ikke mere rigtig af at du gentager den. Du prøver at fuppe folk til at købe ting af dig som ingen virkning har udover at mindske beløbet på bankkontoen.

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hvad er det i teksten som du mener der er er forkert? 
For så vil jeg prøve at kontakte vores læger og sige at det er forkert  

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

@Kristoffer

1. At der er grund til at tromboembolier er årsagen til de nævnte symptomer

2. At magnet armbåndet ændrer på risikoen for tromboembolier gennem den nævnte mekansime

Kontakt du bare dine læger. Jeg ved udemærket godt at der findes læger, der har glemt alt om grundlæggende videnskab eks. Carsten Vagn Hansen. De er en skændsel for lægestanden. Jeg har intet imod "alternative" metoder. Det bør blot være belæg for påstandene.

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Nu fangede du mig endelig med noget relevant. Forklar lidt mere om det der tromboembolier, og hvad armbåndet gør ved det?