1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Løbeur.

Løbeur.

Karina Jørgensen

Karina Jørgensen

21 indlæg
  • Skrevet

Overvejer køb af nyt løbe-gps-ur. Hvad kan anbefales. Har pt. et Garmin 110, og har været meget glad for det men det skal efterhånden lades op efter ca 3 timers brug. Har i Runners Corner fået anbefalet et af deres Tom Tom til ca. 1200 kr, hvor jeg kan vælge kun at købe selve uret, og ikke pulsmåleren, som jeg alligevel ikke bruger.  Det kan jeg så altid købe senere hvis der bliver brug for det. Ret smart synes jeg.

Vigtigt: at uret hurtigt fanger satellitten, at det kan bruges lang tid inden det skal lades op, at det er MEGET brugervenligt og gerne vandtæt til svømning.

Er kvinde og løber 3 gange ugentligt 8-21,1 km. alt efter om det er interval eller udholdenhedstur.

 

Har i nogle forslag til hvad der

actro

actro

10 indlæg
  • Skrevet

Hej Karina! 
Du kan evt. prøve at kigge på det danske løbeur, Leikr. Uret er kendt for at have en stor skærm hvor det er muligt selv at bestemme hvilke data du vil se eller du kan skifte den over til at vise et kort over det område du er i. Uret låser sig meget hurtigt fast på en GPS når du har tændt det. Du kan læse mere om uret her: www.leikr.com eller skrive til mig på [email protected], så vil jeg gerne hjælpe dig :)

Mvh
Kasper - www.actro.dk

  • Skrevet

Hejsa

Tomtom er et super godt ur, men det er Leikr (Dog noget mere nørdet) også. Jeg har testet begge to, og smider lige et link til dem begge herunder.

 

www.asperc.dk/2013/10/anmeldelse-tomtom-multi-sport-gps-ur/

www.kasperc.dk/2013/05/anmeldelse-leikr-gps-lobeur/

Mvh

Kasper
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk