1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Løbetøj med indbyggede underbukser til kvinder

Løbetøj med indbyggede underbukser til kvinder

vedbend

vedbend

7 indlæg
  • Skrevet

Jeg leder efter et par klassiske lange sorte løbebukser med indbyggede underbukser til kvinder, for jeg kan ikke lide at have rigtige underbukser på inde under mit løbetøj. Jeg har ikke kunnet finde nogle i hverken Sportmaster eller Intersport - ved I måske hvor man kan få fat i dem? :)

  • Skrevet

Jeg kender ikke til de bukser du nævner, men jeg løber altid i et par triathlon tights. De har en tynd pude og man bruger dem (ligesom cykelbukser) uden underbukser. Så er der ikke noget der gnaver. Når det er koldt har jeg et par lange tights udenpå.

vedbend

vedbend

7 indlæg
  • Skrevet

Nå ja, det kunne jeg jo godt prøve. Tak for tippet. :)

  • Skrevet

Jeg har ingen erfaringer med lange løbebukser med indbyggede underbukser og har heller ikke rigtig set dem nogle steder i diverse sportsbutikker. Men de findes da sikkert.

Et alternativ kunne være at købe sportsundertøj (underbukser) som sikrer dig optimal åndbarhed og samtidig sikrer at tøjet ikke knaver i huden. Så er du også ude over problemet med at finde løbebukser og du kan blot købe "normalt" løbetøj.

se f.eks. http://www.loebeshop.dk/lob/kvinder/undertoj-og-bh-er/craft-dame-pro-cool-boxer-1.html

 

Derefter er det nemt at finde løbebukser, løbetights og for den sags skyld løbeshorts. Se http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame