1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Kan en infrarød sauna hjælpe på Stress?

Kan en infrarød sauna hjælpe på Stress?

JonasSommer

JonasSommer

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej Alle 

Vi er næsten lige flyttet i hus, jeg er ejer af egen virksomhed som personlig træner og kost vejleder. 

Med et år som dette under covid-19 har det derfor været svært men også lærerigt og spændene på samme tid. Der er helt sikkert andre i samme branche som har det på samme måde. 

 

Jeg fik en gang fortalt at en sauna eller sauna besøg daglgt er som ren "meditation" for kroppen med udskidelse af urenheder, stress, dårlige tanker og meget mere. Til vores nye hus overvejer jeg derfor at købe en infrarød sauna, til både mig selv og naturligvis til den resterende del af min nærmeste familie på 4. Nogen som har en tilsvarende i deres have / hjem og virker det på alt overstående eller er det blot en mythe? 

Jeg har på nuværende tidspunkt kigget på blandt andet sauna hos www.inuawellness.dk/infraroed-sauna og hos https://www.luxway.dk/ kan dog se at der er rigtig mange muligheder. Nogen anbefalinger? og er der andre her som har en sauna i haven?

 

Håber at høre fra jer. 

Bedste hilsner 

Jonas 

AlexanderHyng

AlexanderHyng

1 indlæg
  • Skrevet

Hej Jonas 

Personligt, så skiftede vi vores sauna ud sidste år i sammenhæng med at vi fik et vildmaksbad, vi var dog ikke op i så fornæmme løsninger hvor saunaen bliver specialproduceret efter ønsker og mål som jeg kan forstå det på https://www.inuawellness.dk/

Vi har selv valg en løsning fra bauhaus til pengene er den Ok, men er dog ikke i tvivl om at hvis vi havde muligheden og pengene så vil en kombi sauna eller infraød sauna det selv ikke være nogen dårlig ide. 

 

Mvh. 

Alexander