1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Hvor finder jeg Rock Wear ???

Hvor finder jeg Rock Wear ???

  • Skrevet

Hej,
Min kone er blevet bidt af et australsk fitness mærke som hedder Rock Wear.  Det distributeres vist af Grid Athletics Europe herhjemme, men de skriver ikke hvilke butikker som sælger det for dem, på deres hjemmeside. Har nogen set det ude i byen ??

Har skrevet til dem men her i juletiden skal jeg nok ikke forvente et hurtigt svar. Men ville nu gerne kunne skaffe det til hende som en nytårsgave. Har du/i set det nogen steder i danmark så lad mig høre . .

Tak !

mvh

Niels

  • Skrevet
Idaiform

Idaiform

46 indlæg
  • Skrevet

Hej Niels

Har du gode erfaringer med det mærke? kender det slet ikke men det ser umiddelbart meget fedt udSmile

  • Skrevet

Hej Philip,
Jeg ved bare at det er rigtig god kvalitet og min kone er vild med det. Det er vist supplex det meste og der er så mange fede designs som hun ønsker sig. Dog skal man lige være opmærksom på størrelserne. Det går vist kun op til large . . .

Jeg har fået svar fra Grid Athletics Europe. De siger at de gerne vil sælge mig hvad jeg ønsker da de først lige er starte med at distribuerer mærket. Det er vist slået hurtigere igennem i polen og tyskland. Men krydser finger for at nogle enkelte butikker vil tage det hjem. Er ikke meget for nethandel selvom jeg nu kender størrelserne . . . ;)

mvh

Niels

bettina-80b4029d94

bettina-80b4029d94

55 indlæg
  • Skrevet

Der er mange penge at spare med at købe tøjet over nettet..

Man skal bare kende størrelserne indenfor hver enkelt mærke.. så kunne være fedt at prøve det i en butik først :) så sig til hvis du åbner en :)

 

  • Skrevet

Det tror jeg nu ikke jeg gør. Jeg håber på at der er flere butikker som vil tage mærket ind og så vil jeg købe det der. Selvom det lyder da som en god ide når nu man synes det er et rigtig godt produkt . . .

Man kan jo evt håbe at Grid Athletics selv åbner for handel til os . . . (sender dem lige dette link) hehe Sealed