1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Hjælp til træningsøvelser og træningstøj

Hjælp til træningsøvelser og træningstøj

louijensen

louijensen

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej alle

Jeg har brug for to gode råd, der vedrører træningsoutfittet og træningsøvelser. Først og fremmest har jeg ikke trænet i, hvad der føles er 100 år, men nu er det på tide at komme i gang igen. Men efter at have tvunget mig selv ned i fitness et par gange om ugen de sidste to uger, har jeg brug for nogle tips, så jeg kan få det fulde ud af min træning – og som kan motivere mig. Jeg tænkte først og fremmest på, hvad I træner i? Lange leggins, joggingbukser eller noget helt tredje? Og fra hvilket mærke? Jeg synes hurtigt, at meget at det træningstøj, man ser i butikkerne er liiiiidt pricy, så det kunne være fint med noget, der ikke ligger i den helt dyre ende.

Jeg har desuden nogle ret slemme karsprængninger på mine ben (og lidt i ansigtet men de bliver svære at skjule), hvilket gør, at jeg ikke er helt tryg med at træne i korte shorts, hvor det nemt kan ses. Selvom jeg har overvejet karfjernelse, løser det ikke mit problem lige her og nu. Derfor ville jeg gerne høre jeres råd.

Derudover har jeg brug lidt inspiration til, hvad jeg skal lave nede i fitnesscenteret. Jeg vil virkelig gerne træne, men jeg føler mig altid så forvirret og hjælpeløs, fordi jeg ikke ved, specifikt hvad jeg skal træne og via hvilke metoder og øvelser, jeg skal opnå det mes optimale resultat. Jeg kunne godt tænke mig at træne armene, for at slippe af med mine slatne mormorarme, men sidste gang jeg var i fitness kom jeg til skade, slog min tand og endte med en dyr regning fra tandlægen – og jeg har tandlægeskræk, så det var ikke lige, det mest optimale, der kunne ske for mig. Det har ikke lige boostet min selvtillid nede i fitnesscenteret, især når jeg ikke føler mig tryg ved maskinerne, øvelserne osv. Er der nogle, der har nogle effektive (og nemme øvelser) jeg kan lave uden at skulle forstå den helt store videnskab og kan undgå at komme til skade med?

Tak! :)