1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. GPS løbeur/smartphone

GPS løbeur/smartphone

jonathan holt

jonathan holt

1 indlæg
 • Skrevet

Hej jeg kunne god tænke mig et GPS-løbeur så jeg kan holde styr på hvor langt jeg har løbet. Men jeg synes det er vildt at giver over 1500kr for et ur så jeg tænkte om jeg kan bruge min HTC Desire somdistance måder. Jeg her den jo altid med når jeg løber og der er indbygget GPS, men kan jeg bruge den? eller skal jeg anskaffe mig et rigtig løbeur?

jeanette thorø

jeanette thorø

5 indlæg
 • Skrevet

Du kan bruge endomondo på din mobiltelefon. Det eneste du skal er at hente det program, og så viser det hvor langt du løber, og du kan ligge det ind på deres hjemmeside. Hvad det kan ud over at måle distancen ved jeg ikke, eftersom jeg ikke selv anvender det. Men det er vist muligt at tilslutte en pulsmåler og få vist pulsen også. 

runrunrun-e7adfa3597

runrunrun-e7adfa3597

720 indlæg
 • Skrevet

Hey J,

Der er ingen tvivl om, at di n telefon kan bringes til at gøre det samme - det rette program, en bluetooth pulsrem og du er på vej.
Mit personlige ankepunkt er at slæbe min dyre telefon med ud i styrtregn eller 18gr frost... Det har jeg ikke helt tillid til vandtætheden af etui'er til :-)

Du kan i øvrigt stadig få BEST BUY i ElGiganten for under 1k (Garmin FR305)

/A

christelbc

christelbc

5 indlæg
 • Skrevet

Kan du ikke downloade app's fra android til den? I så fald kan jeg anbefale runkeeper :) Jeg har også et puslur på, (dog uden gps), da app'en ikke kan måle pulsen, men kun distancen og hvor hurtigt den er løbet..

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

hej Jonathan!


Jeg har selv forsøgt mig med android (Samsung) til at holde styr på mit løb og brugte programmet Endomondo. Problemet er at den hurtigt bliver forvirret og laver om på tider og distance. Den stopper midt i det hele, så rigtig irriterende. Jeg løb selv 13,7 km i går ifølge Google Maps. Endomondo gav op efter 2,5 eller sårn. Så ligesom De andre herinde anbefaler jeg at Du anskaffer et løbeur; her er Garmin Forerunner et udmærket bud. Find den model Du skal bruge på deres hjemmeside og så husk også at kigge på DBA og Gul og gratis for at få priser med.

Selv på jagt efter et 910xt :-)


God jagt

Chris

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Dobbelt indlæg

 

luna-bcb3be4358

luna-bcb3be4358

17 indlæg
 • Skrevet

Jeg bruger mit nike løbeur og det fungerer rigtig godt.. Det er vidst heller ikke så dyrt som garmin..
Ellers kig i elgiganten der har de tilbud på garmin skulle jeg mene :p . 

Frisør

Frisør

4 indlæg
 • Skrevet

Køb et rigtig løbe ur. feks Garmin FR305 eller nogle af de andre.

Jeg syntes helt klart et godt ur er det jeg får mest ud af.

http://www.statsautoriseretejendomsmægler.dk

http://www.ejendomsmægler.nu

https://xn--nem-ejendomsmgler-3rb.dk/shop/2610-roedovre-38c1.html