1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Gode og behagelige tights?

Gode og behagelige tights?

sabrinajakobsen94

sabrinajakobsen94

4 indlæg
  • Skrevet

Hej allesammen!

Ja, jeg er lidt ny på området omkring træningstøj.. Jeg vil gerne ud og købe mig et par træningstights, men jeg er jo helt lost omkring hvilke mærker/modeller der er gode og behagelige. De skal kunne være gode at bevæge sig i, da jeg ikke kun skal bruge dem til løb. De må også gerne have lidt farver på hvis det er muligt. Nogle der har erfaringer de vil dele?

 

Mvh. Sabrina

  • Skrevet

@SabrinaJakobsen94

Hejsa

Og velkommen til verdenen omkring træningstøj :)

Det er næsten umuligt, at vejlede dig, for vi er alle bygget så forskelligt. Et mærke jeg finder behageligt, vil andre måske sige at de ikke kan løbe i.

Men tager du det store mærker som adidas, newline, cep osv. så gør du ikke galt i byen med kvaliteten. Men du kan også sagtens finde "no-name" som sidder godt på dig. Der er næsten ikke andet at gøre end at smutte ud og prøve.

Men der er dog nogle ting du skal tænke på, men det er ved de fleste store mærker:

1. Er der en lomme med lynlås (God til nøglen)

2. Er der gummikant i benene (Så bliver de siddende)

3. Hvor sidder syningerne (Det færre og mindre på baller og skridt mindsker risikoen for skavesår.)

4. Går op med dig selv om det skal være korte, lange eller 3/4. Valget mellem korte og 3/4 er vist et temperament spørgsmål.

Håber mit "svar" gav dig lidt. Pøj pøj.

Mvh

Kasper
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

citronmåne

citronmåne

1 indlæg
  • Skrevet

Det er som Kasper skriver et meget personligt spørgsmål, alt efter hvad du har det godt i og hvilken træningsform du går til.

Jeg bruger kun mine træningsbluser på tværs af hvilken form for sport jeg dyrker, da jeg har forskellige krav til tights alt efter om det er til løb eller fitness. Jeg er personligt vild med Kari Traa eller nike træningstøj til når jeg skal dyrke fitness. Men når det gælder løb, så skal mine tights indeholde lommer osv. og alt efter årstid være lange, 3/4, tykke (vinter) eller tynde (sommer). Så der går jeg ikke så meget efter mærket som funktionen.

 

Så jeg vil nok råde dig til at gå i en fitnessoutlet hvor de har træningstøj med 50 % og prøve dig frem. :-)

hjaltehansen

hjaltehansen

4 indlæg
  • Skrevet

Hej Sabrina.

For et par måneder siden manglede jeg også et par tights, som jeg både kunne løbetræne og lave andet træning i. Jeg købte sådan et par fusion tights her http://www.sportsway.dk/comp3-kort-tight-herre-dame

De kan kraftigt anbefales, rigtig god kvalitet og meget behagelige at træne i :-)