1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Bogføring af min kommende webshop med fitness u...

Bogføring af min kommende webshop med fitness udstyr - mikalafit.dk

Mikala123

Mikala123

6 indlæg
  • Skrevet
Endelig er jeg ved at være i mål med mit nye hobbyprojekt i form af min webshop. Den er lige på trapperne, men før jeg kan gå live med den har jeg brug for et godt bogføringsprogram/ system. Det er vigtigt at det er nemt at gå til og ikke er for dyrt. Kan mit meget basale IT, så brugervenlighed af programmet vægter jeg højt. Jeg har fået anbefalet dette regnskabsprogram fra Billy af min veninde, som kender det fra hendes arbejde. Hun sidder med fakturering til dagligt, så frygter at det måske er for avanceret til mig? Måske nogle af jer kender til det - spørg i hvert fald lidt rundt omkring for at finde ud af hvad jeg skal gå videre med. Min webshop kommer til at sælge lettere træningsudstyr, træningsbøger og enkelte madsupplementer - den vil ikke være så stor, men jeg kommer med mere info, når jeg er tættere på at gå live. Glæder mig til at høre jeres erfaringer.
Ida91

Ida91

1 indlæg
  • Skrevet
Billy er et meget simpelt regnskabsprogram. Så det at hun sidder med fakturering til dagligt skal ikke skræmme dig. Derudover synes jeg også, at E-conomic er super brugervenligt, de har en rigtig god support og gode hjælpeværktøjer. Men hvis din veninde kender til Billy kunne hun måske sætte dig ind i programmet? :) det er hvertfald et af de mere simple. 
Mikala123

Mikala123

6 indlæg
  • Skrevet
Ja, det er nemlig rigtig fint at kunne have min venindes erfaring med ind over. Har også kigget på E-conomic, men har valgt at gå videre med Billy
MortenFR

MortenFR

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted