1. Forum
 2. Udstyr
 3. Gear Og Udstyr
 4. Anbefal en hverdagscykel :)

Anbefal en hverdagscykel :)

Ette

Ette

4 indlæg
 • Skrevet

Håber nogen her har lidt erfaringer for er ikke ret bekendt med cykler! Har de sidste par gange købt sådan en cykel til 1200 kr i Brugsen, men det er ærlig talt noget skralderværk. Gearene står hurtigt af, det samme end kæden og nu er pedalerne ved at falde af. Umiddelbart kan det jo ikke svare sig at få det lavet, så vil kaste penge efter en god cykel. Tænker max 5000. Mit behov er egentlig ret simpelt. Vi har ingen bil så cykler 7 - 10 km hver dag. I al slags vejr. Så kodeordet er holdbarhed og kram. Har barnestol bagpå, og cykeltrailer, så den skal være til at trække noget med.

Nogle der har råd eller  anbefalinger? :)

bente plauborg

bente plauborg

8 indlæg
 • Skrevet

Har lige købt ny cykel for ca 2 mdr siden. Min mand og jeg har købt henholdsvis herre - og damemodellen og de er SUPERgode. Har købt den hos Design Cykler i Kolding Storcenter. Det er en af de bedste cykler jeg nogensinde har haft. Vi har haft dem med til Berlin, hvor vi cyklede mellem 20 og 30 km om dagen. Bruger den ellers til både motion og transport. 7 gear. Nå ja, den hedder Von Backhaus. 7 gear. Den er bare lækker.

http://vonbackhaus.dk/ 

Ette

Ette

4 indlæg
 • Skrevet

Tak for tippet :) Der er desværre ingen forhandler her i nærheden.. Så på en Fuji damecykel hos den lokale, men kender ikke det mærke?? Den virkede dog rigtig solid, men vejede alligevel ikke alverden. Så der kan stables nogle børn på uden man går helt i stå op af en bakke :) kunne rigtig godt lide kæden var i en kasse nærmest, istedet for bare skærme, men det er måske standard på de lidt bedre cykler..?

Jørgen Kirk

Jørgen Kirk

5 indlæg
 • Skrevet

Billige cykler fra coop, bilka, thansen mm. holder ikke i længden. 

Henvend dig i en cykelforretning, feks. FRI BIKESHOP, der kan du få en profesionel vejledning, og du vil opleve en kæmpe forskel i forhold til den cykel du omtaler. Du kan godt få en cykel i din prisklasse, og der kan du betale den over 24 mdr. uden det koster ekstra.

Jørgen Kirk

Jørgen Kirk

5 indlæg
 • Skrevet

n

 • Skrevet

For 5.000 kr, kommer du ganske langt. Især hvis du kan finde sidste års modeller (Kan være lidt svært nu), men ellers kommer de nye modeller snart og så er det 2012 modellerne som er billige.

Går man til en cykelhandler og køber sin cykel, så får man som regel altid en god cykel. Men huske på det som mange glemmer. En cykel, skal ligesom en bil, også til service og kigges efter en gang i mellem. Så holder det hele meget længere.

Og din cykeltur på 10 km hver dag klares let på en metalhest til de 5.000 kr.

Mvh

Kasper

 • Skrevet

Hej Henriette

Jeg købte for nogle år siden en Ventour city bike ved min cykelhandler, og den har aldrig svigtet mig. Bruger den som dagligt transportmiddel, og den kører "snildt" 15 km, med barn bagpå, for den er ikke synderlig tung. Jeg gav omkring de 5000 kr.

Ang. vedligholdelse får man ofte tilbud om billigt halv og helårs tjek ved forhandleren, og overholder man dem, har man en god cykel i mange mange år.

Held og lykke med købet :)

sofie nyland

sofie nyland

2 indlæg
 • Skrevet

Har haft min NISHIKI citybike i snart 4 år. Mener jeg gav ca. 4000 for den dengang. Bestemt et godt køb! Kan anbefales.

sofie nyland

sofie nyland

2 indlæg
 • Skrevet

Har haft min NISHIKI citybike i snart 4 år. Mener jeg gav ca. 4000 for den dengang. Bestemt et godt køb! Kan anbefales.

Ette

Ette

4 indlæg
 • Skrevet

Ham jeg har set på cykel hos giver et års gratis service + hans værksted er et efter arbejde sted, så han er ikke så dyr :) Ikke nogen der kender Fuji cykler? Vil lige kigge et sted mere, men ellers kunne jeg godt hoppe på den!

Og nej de Coop cykler er for dyre i længden.. Nok når man er så afhængig af en cykel i al slags vejr :)