1. Forum
  2. Træning
  3. Styrketræning
  4. Vægttab og styrketræning

Vægttab og styrketræning

D.jørgensen

D.jørgensen

3 indlæg
  • Skrevet

Hej. Nu kommer jeg med et lille spørgsmål omkring mit vægttab.

 

jeg er en pige på 20 år, som vejer 80 kg og er 165 cm.

jeg er gået igang med en sund livsstil og konditionstræning iform af crosstraining, og vægten går da også ned ad. (8 kg indtil videre)

 

det er sådan at jeg før har haft gennemført et vægttab ned til 60 kg, men mit problem var sidst at jeg stadigvæk havde noget tilbage på maven. om det var hud eller en smule fedt, kan jeg ikke fortælle. Men det var der i hvert fald. 

 

jeg så pæn og sæank ud når jeg spændte musklerne omkring navlen, som jeg ofte gør helt automatisk. Men hvis jeg virkelig slappede af i maven bulede den rigtig meget ud. 

 

Det skal lige siges at jeg har store muskler i mine ben og det udgør selvfølgelig også en del af vægten.

 

nu er jeg faldet i igen og har taget en del på i løbet af de sidste to år, efter jeg fik kæreste. Men nu skal det laves om! 

 

Mit spørgsmål er: vil det hjælpe på den "løse hud/fedt" hvis jeg styrketræner samtidig med min konditionstræning? Jeg har læst at over en times konditionstræning kan stresse kroppen mere end ønsket og derfor ikke opnå det ønskede vægttab på en ordentlig tid. Men hvad ved jeg? - så ville det være bedre hvis jeg holdte mig til en times crosstraining og styrketræning af stort set hele kroppen? Min kæreste har en håndvægt der går op til 20 og kan justeres. 

 

Men jeg ville lige høre jeres mening. Jeg spiser forresten sund med masser af proteiner. :-)