1. Forum
  2. Træning
  3. Styrketræning
  4. Vægtstigning, hjælp jeg er for tynd

Vægtstigning, hjælp jeg er for tynd

Jackham

Jackham

1 indlæg
  • Skrevet

Hej der ude. Jeg håber jeg kan finde en der kan hjælpe mig. Jeg er 21 år, 172 høj og jeg vejer kun 48 kilo. Ja jeg er tynd og ikke er muskelbundt. Jeg vil så gerne tage på og opbygge nogle muskler. Jeg forventer ikke at jeg nogle sinde bliver en af de pumpet mænd man ser i fitness og det er overhovedet heller ikke meningen. Jeg vil bare rigtig gerne få mere fedt på kroppen og ikke mindst få en lidt mere mandlig krop. Jeg har prøvet en million gange og hver gang er det hele gået i vasken igen. Jeg føler der bliver kigget helt vildt på mig og pejet fingre Af mig når jeg løfter vægte i centeret og det får mig simpelthen til at give op. Jeg har forsøgt mig med Weight griner shakes men heller ikke her har jeg haft heldx Det er ikke sjovt at være overvægtig og tyk men det er BESTEMT heller ikke sjovt at være undervægtig og den tynde dreng/mand. 

Hvem kan hjælpe mig med træning et par gange om ugen og en sund kostplan?? Hvem har tid og lyst til at gøre mig til projekt size xsmall to m?? 

Jeg har en lille datter på 10 måneder, studie og arbejde så tiden er ikke uendelig. MEN jeg vil det så gerne at og jeg er villig til virkelig at give den hele armen. 

Kender Du nogle som kende nogle der kan hjælpe eller har kendskab til en skide god personlig træner(jeg betaler selvfølgelig) så giv lyd!! 

jeg bor i København. Håber virkelig på hjælp. Tak på forhånd

Jack