1. Forum
  2. Træning
  3. Styrketræning
  4. Bedste mavetræning

Bedste mavetræning

Christian Marcus

Christian Marcus

15 indlæg
  • Skrevet

Hejsa jeg er en fyr på 30år har været igennem et vægt tab på 56 kg, og føler jeg er i ret god form lige for tiden, men har stadig væk nået fedt i sådan et bette dæk hele vejen rundt om navlen, så mit spørgsmål er hvad er den bedste mave træning til at få det væk både foran og bagved, skulle meget gerne ende med at få en sixpack. Det jeg gør lige nu for at træne mave er at jeg laver 3 gange 20 mave hver gang jeg er nede og træne i sådan en bænk hvor man tager sædet ned også har man benene oppe i sådan et stativ, kender ik lige navnet for den, og til ryg bruger jeg den klassiske hvor man ligger med overkroppen ud over en bænk og bøjer ned og op. 

Mangler også en øvelse til siden af mave, men håber at få en masse god input. meget gerne hvor man bruger sin egen krops vægt er ik så meget til at træne mave med maskiner.

 

  • Skrevet

Hej Christian

Først et stort tillykke med dit vægttab, det er rigtig flot klaret.

Træning af maven er et emne som mange har interesse for, og vi har derfor her på sitet en masse artikler liggende der relaterer til dette.

Se evt. her http://iform.dk/traening/traeningsprogrammer/maveoevelser-maveboejninger, samt de relaterede artikler der ligger sammen med dette træningsprogram.

Som hovedregel er det altid godt at varierer sine øvelser til en bestemt muskelgruppe, således musklerne hele tiden udfordres på nye måder. Så mit foreslag er at du finder flere forskellige øvelser til henholdsvis mave, ryg og siden af kroppen, som du så kan varierer imellem.

Held og lykke med det.

/Line

MarianneJensen

MarianneJensen

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted