1. Forum
 2. Træning
 3. Løb
 4. Løb og Iphone

Løb og Iphone

lars bjerregaard

lars bjerregaard

12 indlæg
 • Skrevet

Hej. Jeg har anskaffet mig en iphone, som jeg også vil bruge når jeg løber. Det jeg er mest interesseret i er en GPS app, der gennem headsettet kan give mig forskellige stats undervejs. Nu har jeg prøvet både runkeeper og endomondo og ingen af dem opfylder mine behov. Den vigtigste info for mig er min tid pr. km. Runkeeper kan fortælle mig den aktuelle tid pr. km men det tal varierer jo, når man løber op og ned af bakker. Er der virkelig ikke en app til løb, der kan fortælle ens tid på den sidste km man har tilbagelagt?

Var lidt i tvivl om dette var det rigtige forum...men det kan jo være der var andre løbere der bruger en iphone.....ellers må jeg jo prøve et iphone forum.

susanne-8a9a452e8b

susanne-8a9a452e8b

2 indlæg
 • Skrevet

Hej Lars

Du kan bruge en app på din Iphone der hedder Nike. Men så har du også brug for en "sender" i din nike sko, der kommunikerer med Iphone. Når du er færdig med at løbe kan du sende dine seneste løbeoplysninger til en acount hos nike running. Her kan du se kurver med dine km, fart, fart pr min. og kalorieforbrug. Bruger selv dette og er indtil videre meget begejstret. God løbetur

 

lars bjerregaard

lars bjerregaard

12 indlæg
 • Skrevet

Nike+ som du omtaler har ingen interesse, da den ikke bruger GPS-måling. Den er ikke ret præcis, og man kan ikke se, hvor man er på et kort, imens man løber. Statistik efter løb er for mig ikke nær så interessant som meldinger undervejs. Det jeg efterspørger er et værktøj, der for hver kilometer jeg løber, fortæller mig hvad min tid er ( i minut pr. kilometer).

 • Skrevet

Nike+ har også en app til gps og iphone. Har ikke selv prøvet den, men den lyder god...

lars bjerregaard

lars bjerregaard

12 indlæg
 • Skrevet
Har godt læst lidt om den... jeg prøver engang...
 • Skrevet
@Lars
ditte eklund

ditte eklund

3 indlæg
 • Skrevet

Runkeeper kan også vise dig din tid pr. km, for den bruger jeg. Du skal bare gå ind i indstillinger og sætte den til det.

Runkeeper vil jeg i hvert fald anbefale. Den er præcis, den kan "coace" dig, fortæller dig hvor langt, hvorhen og hvor hurtigt, både din gennemsnitsfart og den aktuelle.

 • Skrevet

Hej.

 

Endomondo kan godt fortælle dig tid pr. km..

 

Den fortæller dig din tid pr. km hver km og din samlet tid, hver km.

Også har de autopause, peptalk, countdown og meget mere.

 Du kan også løbe en rute, gemme den også kan du løbe samme rute en anden dag også fortæller den om du er hurtigere eller langsommere end sidst du løb den rute.

Endomondo er det bedste der er lavet :)

lars bjerregaard

lars bjerregaard

12 indlæg
 • Skrevet

Har du endomondo på en iphone eller en andriod enhed? Min endomondo siger kun den samlede tid på den samlede distance for hver km jeg løber. Og jeg kan ikke se, hvor jeg skulle kunne ændre det? Er det muligt i pro-udgaven?

Jeg er klar over der er flere indstillinger i runkeeper - jeg har prøvet alle voice command justeringer og den kan ikke give mig min gennemsnitstid over der sidste km jeg har løbet. Jeg kan få gennesnitstiden på hele ruten og den nuværende pace og meget andet, men ikke den tid jeg har brugt på den seneste km jeg har løbet. Kunne være fedt hvis den f.eks. kunne sige "Last kilometer in 4 minutes 30 seconds" som en af voice command mulighederne.

marianne hüche

marianne hüche

6 indlæg
 • Skrevet

Inkarneret iPhone/Runkeeper-bruger her Smile

Når du analyserer din aktivitet inde på din Runkeeper-konto på nettet efter du er kommet hjem, kan du se din helt præcise pace udspecificeret for hver gennemført kilometer - også den sidste....