1. Forum
  2. Træning
  3. Løb
  4. Knæsmerter

Knæsmerter

magnus  ditlev

magnus ditlev

1 indlæg
  • Skrevet

Hej 

Jeg er ved at træne op til en halv ironman. For lidt over en måned siden var jeg ude at løbe og løb en forholdsvis lang tur. Da jeg så kom hjem begyndte jeg ligeså stille at få ondt i knæet. Det skal siges at jeg ikke havde følt det mindste hverken under træningen eller på nogle af mine andre løbepas. Smerten sidder på ydersiden af knæet og kom ligeså langsomt i løbet af aftenen/natten. Den næste dag gjorde det desuden ondt. Smerten aftog og jeg forsøgte at løbe en stille tur et par dage efter, men det begyndte at gøre ondt, mens jeg løb, så jeg stoppede. 

Siden da har jeg ikke løbet. I stedet har jeg koncentreret mig om cykling og svømning, hvor der ikke er det mindste. Idag tænkte jeg så at jeg måtte prøve at løbe en lille tur: efter 2,9 km. måtte jeg stoppe, da det begyndte at gøre ondt igen. Problemet opstår når knæet bøjes under løb. 

Umiddelbart har jeg kunne læse mig frem til at jeg nok har fået et løberknæ, men det undrer mig så at jeg kan cykle i over 100 km uden at mærke noget til det. 

Er der nogen der ved noget om den slags skader og om hvad man kan gøre ved dem? Hvor længe skal jeg evt. regne med at holde knæet i ro, hvis det er den eneste vej frem?

På forhånd tak :)

bonny1:-)

bonny1:-)

1 indlæg
  • Skrevet

Hej

Jeg døjer også lidt med mit knæ, de ting som jeg har erfaret hjælper er:

1) til natten smører knæet ind i volteren gel og derefter Aloe vera heat, derefter et uld knæ bind på, dette sover jeg med.

2) Købe et "back on track" knæbind, det sender de infrarøde varmestråler retur ind i dit knæ, google det, for at få mere info.

 

 

Sigrid Dalsgaard

Sigrid Dalsgaard

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted