1. Forum
  2. Træning
  3. Konditionstræning
  4. piriformis syndrom.

piriformis syndrom.

ronnieriksen@gmail.com

[email protected]

1 indlæg
  • Skrevet
Hej Alle.

Jeg er stor forbruger af Spinning, både hjemme og i Fitness Centret ( Holdtræning ) som regel et par timer dagligt kombineret med lidt styrketræning.
Jeg har så beklageligt for ca 14 dage siden måtte konstatere pludselig opstået smerter forskellige steder i begge ben og baller.
Jeg har så efterfølgende ved egen læge fået konstateret piriformis syndrom som skyldes overbelastning og som gør afsindig ondt, føles nærmest som muskelkrampe agtig syre tilstand i Lår og skinnebens muskler.?

Jeg har så været ved Fys et par gange, og kombineret dette med nogle udstræks øvelser mm, hvilket jeg har fornemmet har forbedret det, men efter jeg ikke rigtig har mærket til problemet et par dage, forsøgte jeg så igen med Spinning, som jeg måtte opgive efter bare et minut, da smerterne kom igen efter ganske få drej på cyklen. ÆV.

Jeg har en fornemmelse af at det er komme for at blive, og de ikke forsvinder igen.

Vil meget gerne høre om andre har haft samme symdrom og hvad de har gjort for at forbedre det, og hvilken trænings form der måske kunne hjælpe på problemet.

Andre med samme problemer. Hvor lang tid har i gået med problemet inden det igen kunne trænes med Cykling, Løb eller andet.??

Håber på gode tilbagemeldinger. :-)

MVH Ronni.