1. Forum
  2. Træning
  3. Konditionstræning
  4. Er det nok til at holde formen vedlige?

Er det nok til at holde formen vedlige?

  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej

For tiden har jeg desværre en stresset hverdag og kommer meget sent hjem (bortset fra fredag). Jeg har løbetrænet en del tidligere og er kommet i rimelig god form. Den vil jeg selvfølgelig gerne bibeholde. Desuden har jeg fået opbygget nogle gode lårmuskler og generelt en fit krop, og det vil jeg gerne blive ved med.

Mit spørgsmål er så bare om jeg i en kortere periode godt kan vedligeholde form og "fit krop" ved kun at løbe fredag og søndag? Det er blot en periode indtil tiden bliver bedre. Jeg vil normalt løbe 5-8 km og får jo under alle omstændigheder de gode psykiske/mentale gevinster ved det, en måde at stresse af på, men hvad med formen? Er det nok?

På forhånd tak :)

  • Skrevet

Hejsa

Kender det alt for godt. Man vil gerne løbe mere end der er tid til.

Om det er nok for dig ved jeg ikke, men jeg kan hvertfald sige dig en ting: Det er bedre end slet ikke at gøre noget!

Og er det det som du har tid til, ja så er det det du når. Vær tilfreds med det nyd så turen i stedet :)

God tur!

Mvh

Kasper

Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

anonym21

anonym21

91 indlæg
  • Skrevet

Vil sige det samme som Kasper - lidt er ALTID bedre end ingenting.

Jeg løber meget selv, og min erfarring siger mig, at når man har en god grundkondi skal der ikke så meget til at holde den ved lige. Mit råd til dig vil være, at give dem max gas, virkelig presse dig selv, på dine to ugentlige løbeture.. Prøv kræfter med interval, bakke eller hurtighedstræning. Det er effektivt, og selvom de 30-45 min man er ude en hårde og man er helt færdig bagefter er det utrolig effektivt og det er (synes jeg i hvert fald) en dejlig fornemmelse at være fysisk træt og vide, at man har gjort noget godt for kroppe OG psykken.

Jeg håber du kan bruge rådet. og så vil jeg lige sige at jeg på ingen måde er ekspert, er bare en løbeglad pige på 19 årSmile