1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Træningspartner i Aalborg søges

Træningspartner i Aalborg søges

Maaaria

[slettet bruger]

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg søger en seriøs træningspartner til træning 4-6 gange om ugen i Fitness World Friis, Aalborg (evt. også Enternitten). Jeg har et større vægttab bag mig, og vil gerne fortsætte dette vægttab efter lidt stilstand. Jeg søger derfor en træningspartner, hvori jeg både kan modtage og give opbakning, motivation og inspiration. Én jeg kan dele op- og nedture i processen med.

Jeg har primært erfaringer med løb- og holdtræning, men jeg er også åben for både individuel styrketræning og anden cardio, hvis du kan komme med erfaring hertil. Jeg har som udgangspunkt mulighed for både, at træne morgen og dagtimer, såvel som aftner, alt efter planlægning.

Et par hurtige facts om mig: Jeg er 26 år, bor i Aalborg C., og er grafisk designer. Jeg elsker, at presse og udfordre mig selv til yderste - og gøre det lidt bedre end jeg gjorde sidst.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig :)

De bedste hilsner
Maria

swei

swei

1 indlæg
  • Skrevet

Hej Maria,

Jeg kan se at det er et stykke tid siden at du skrev dit indlæg, men jeg tænkte på om det stadig gælder?
Jeg tog et semester i udlandet, hvor jeg begyndte at træne med de andre udvekslingsstuderende. Og det var rigtig skønt. Men efter at jeg er kommet hjem, så er jeg gået lidt i stå, og jeg tænker, at jeg har brug for en træningsmakker. ? Jeg bor også i Aalborg, og træner i Friss. Jeg læser biologi til daglig (:

Mvh
Sine