1. Forum
 2. Min træning
 3. Træningskammerater
 4. Træningsmakker til Kbh

Træningsmakker til Kbh

julieml

julieml

1 indlæg
 • Skrevet

Hej, 

Jeg flyttede til Kbh i sommers, og siden da har tiden mest været til arbejde og studie. Nu vil jeg gerne rigtig i gang med træning igen - måske der er andre herinde som er i samme båd? Jeg er frisk på såvel fitness, løb (her er jeg virkelig begynder) samt hvad vi ellers kan finde på.

Jeg kender ikke mange i København, men er meget socialt anlagt så en kop kaffe eller shoppetur kunne også være rigtig hyggeligt. Jeg er 26 år, arbejder ved Novo Nordisk og læster en kandidat i Corporate Communication.

Mange hilsner, Julie

KPFrb

KPFrb

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Vibe

Vibe

2 indlæg
 • Skrevet

Hej Julie:) 

jeg søger også gerne en træningsmakker mest til at træne i center. Er medlem i FW, men har brug for at have en aftale med en anden for at komme afsted. Jeg læser til dagligt og arbejder ved siden af. Ville have mest mulighed for at træne sen eftermiddag aften. Gerne Vesterbro, Frederiksberg. 

Jeg har virkelig brug for at komme i form og tabe et par kilo:) og er nybegynder i forhold til vægttræning. Jeg er 27 år og synes også det lyder hyggeligt med en kop kaffe eller andet. 

Hilsen Vibe 

migmig2

migmig2

2 indlæg
 • Skrevet

Hej Julie og Vibe

Jeg er også på udkig efter én eller flere at træne med.

Jeg er medlem af FW, men kommer simpelthen for sjældent af sted:) Ville være frisk på især holdtræning og styrketræning - er meget fleksibel i forhold til center i kbh, men har kun mulighed for at træne sen eftermiddag, aften og weekend, da jeg har fuldtidsarbejde.

Jeg er 30 år og ville synes om såvel trænings- som hyggeaftaler:)

Mange hilsner

Denise

 

Vibe

Vibe

2 indlæg

Fedt denise:) find mig på Facebook Vibe Mobeck  eller mail mig på [email protected]

tanjaberg

tanjaberg

2 indlæg
 • Skrevet

Hej Julie, Vibe og Denise

Jeg kan se, at I alle for nogle måneder siden søgte nogle at træne med - gør i stadigvæk det? :)

Jeg er lidt i samme båd, da jeg lige er flyttet til KBH (Rødovre) - og savner det sociale fællesskab ved træning og andre sociale arrangementer. 

Jeg har godt nok ikke et medlemskab i FW, men hvis i er friske på en løbetur eller en kop kaffe i ny og næ, så sig endelig til. :)

Vh.

Tanja Berg 

 

 

LouiseSchmidt

LouiseSchmidt

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Tanja, Julie, Vibe og Denise.

Jeg har lige læst jeres tråd og kan forstå at i alle søger/har søgt en at træne sammen med. Opslaget er et måned gammelt, så jeg vil bare høre om i stadig gør det? :-) Jeg søger nemlig også en/flere at træne med og dele erfaring etc.

Jeg er 26 år, læser og arbejder ved siden af som studentermedhjælper på et reklamebureau. Jeg er medlem af FW og holder meget af både spinning, løb og styrketræning. Jeg er oprindeligt fra Jylland og flyttede her til for 1,5 år siden. Jeg er meget social anlagt og derfor også åben overfor nye bekendt-/venskaber :-)

Jeg glæder mig til at høre fra jer - og lad mig endelig vide, hvad status er på samtalen :-)

 

KH Louise Schmidt

 

camillaidali

camillaidali

2 indlæg
 • Skrevet

Hej Louise og alle i andre piger! :-)

Jeg er som I andre også rigtig intereseret i at finde en/flere træningsmakker, så jeg tillader mig også at kommentere herpå. 

Jeg selv er 22 år, læser farmaci og så har jeg et studiejob ved siden af. Jeg holder meget af løb, styrketræning og diverse hold i FW. Derudover har jeg spillet rigtig meget håndbold og fodbold, det er desværre gået i stå efter jeg flyttede til Kbh, og formen ligeså.... Oprindeligt kommer jeg også fra Jylland - har nu været i Kbh i ca 2 år. 

Jeg håber at høre fra nogle af jer, måske i allerede er kommet i gang? :-) 

KH Camilla

jordbæris

jordbæris

6 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Joejoe

Joejoe

2 indlæg
 • Skrevet

Hey med jer! 

Leder også efter træningsmakkere. Jeg er medlem af FW og deltager i forskellige løb. Jeg er også frisk på sociale hygge aftaler. 

Jeg er 26 og arbejder som sygeplejerske

Joanna