1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Træningsmakker KBH NV

Træningsmakker KBH NV

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Jeg er en pige på 21 år, der prøver at komme igang med at træne men mangler en træningsmakker, da det er nemmere at komme afsted når der er en der venter og motiverer.

Jeg vil gerne begynde at løbe igen efter jeg kom til skade med min fod tidligere på sommeren, og så er jeg medlem af Fitness World, hvor jeg kunne tænke mig enten holdtræning eller også træning på maskiner. 

Jeg søger en der er lidt fleksibel med træningstidspunkter, da jeg har mange aktiviteter ved siden af, men jeg vil gerne kunne træne omkring 2-4 gange om ugen, men det tænker jeg vi finder ud af sammen. 

Jeg håber at høre fra dig!

nichacroix

nichacroix

2 indlæg
  • Skrevet

Hej!

Jeg er meget interesseret i at komme i kontakt:) Mit navn er Maja (24 år) og jeg søger en fitnesspartner i FitnessWorld (Frederiksberg og KBH). Jeg bor selv på Frederiksberg, hvor centrene Peter Bangs Vej og Bernhard Bangs Allé er tættest på mit hjem. Men er villig til at træne hvor som helst! Jeg mangler bare det ekstra skub som en partner ville give. Jeg elsker boksetræningen i FitnessWorld. Med den træning får man det hele: styrke, tonet krop og bedre kondi. At gå til den træning regelmæssigt kan gøre meget. Men igen, det er så meget sjovere at gøre det med en partner. Ellers kan jeg også godt lide spinning og at løbe en tur. Der skal sved på panden:) Jeg er bestemt også interesseret i at lære en masse nyt inden for fitnesstræning.

Pt. træner jeg 1-2 gange om ugen, men kunne godt tænke mig at gøre det 3-4 gange om ugen. Lige nu er det sådan, at jeg kan træne hver dag. Jeg ønsker sådan at være i topform og yde det bedste min krop kan byde.

Håber det fanger;) God dag!! Du kan kontakte mig på min mail: [email protected]

Mvh,
Maja

thilam

thilam

10 indlæg
  • Skrevet

Jeg er frisk på at træne i Nv, hvis du stadig står og mangler en træningspartner? :)