1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Træningsmakker i Horsens til løb/fitness :)

Træningsmakker i Horsens til løb/fitness :)

nadia hedegaard

nadia hedegaard

2 indlæg
  • Skrevet

Hej :) jeg er flyttet til Horsens her I december og har trænet lidt i fitness world men mangler en der kan holde mig i gang og omvendt :) 

Jeg har lige afsluttet Iforms 8ugers program som hedder: vejen til ægte løbelyst, og var rigtig glad for programmet men nu hvor det er over kan jeg mærke jeg langsomt kommer fra det igen.

Så mangler generalt en løbemakker der kan løbe omkring 5 km og som er klar på mange flere kilometer i bene! 

Har intet imod fitness så det kunne også være en mulighed, har arbejde og skole men hvis vi snakker om det kan vi nok godt ligge nogle "faste" timer alt efter hvor meget vi føgler for og har tid til :) 

Jeg er god til at motivere og presse på, og få andre til at give den en ekstra skalle, men mangler lige at få mig selv til det.. det er lettere når man er to ! 

Håber at høre fra dig :) 

 

Hilsen Nadia 

Miss_badutspring@hotmail.com

[email protected]

1 indlæg
  • Skrevet

Hej Nadia. Jeg er flyttet til Horsens her pr. 1 maj og kunne også godt bruge en træningsmakker, da jeg nok må erkende, at jeg desværre skal have aftaler med andre end mig selv for at overholde dem :) Jeg har tidligere trænet i fitness world og har stadig abonnement dertil. Er ikke den helt store løber, så at løbe 5-6 kilometer kræver nok nogle ugers grundtræning fra mig af, hvis jeg skal kunne følge med. Skriv eventuelt en mail til mig på [email protected] hvis du er interesseret. Er 27 år og er flyttet til Horsens pga. arbejde. 

 

Mvh. Michele

nadia hedegaard

nadia hedegaard

2 indlæg
  • Skrevet

Hej Michele :) 

har fundet en træningsmakker.. men ved ikke hvordan man sletter sit indlæg :/ 

Håber du finder en :) 

HIlsen -nadia