1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Nyt københavnsk løbeforum

Nyt københavnsk løbeforum

  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kære kammerater.

 

For nyligt oprettede jeg Vesterbro Løbeforum, som er ment som et fælles mødested for løbeinteresserede i København.

 

Står du, som så mange andre, og savner den motiverende faktor, det er at løbe i fællesskab, så invitér dig selv og en ven med på en tur. Det er nemt, frit og uden nogen forpligtigelser:)

Der arrangeres løbeture cirka 4 gange om måneden. Datoer bliver annonceret mindst en måned i forvejen, så der er rig mulighed for at planlægge forud. Som udgangspunkt fastsættes datoerne udfra, hvornår flest mulige kan. I begyndelsen betyder det, at ugedagene vil blive mindre kontinuerlige end senere hen.

En gang om måneden giver vi plads til at løbe et fælles halvmarathon. Det er naturligvis op til den enkelte, om man ønsker at deltage hele vejen.
Mødestederne for turene vil løbende blive opdateret i begyndelsen. Alle vil tage afsæt indenfor Vesterbro. Folk fra andre dele af byen er naturligvis også velkomne. Efterhånden som der kommer tilbagemeldinger, bliver der fastsat et startsted.

 

Tjek vores side ud: http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=107841609242115&ref=ts

larsfabricius

larsfabricius

3 indlæg
  • Skrevet

Er der nogen som har løbet københavn marathon? Hvor meget tror i det kræver af ekstra træning fra at unne gå fra et halvmarathon til et marathon? Jeg har netop været igennem et stort vægttab, hvor jeg har tabt 40 kg, primært med løb, også derfor jeg har oprettet en hjemmeside www.lfkampen.dk omkring mit væggtab og løb for andre.

Håber nogen kan hjælpe mig :)