1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Løbemakker til begyndertræning i Århus

Løbemakker til begyndertræning i Århus

tadi

tadi

2 indlæg
  • Skrevet

Hej 

Jeg søger én, der gerne vil løbe med mig. Jeg er en kvinde på 26 år, der bor i Viby J. Mit mål er at løbe 3 km i luntetempo, og jeg vil gerne trappe stille og roligt op for at undgå skader. Jeg har før haft problemer med min hofte. Jeg er meget fleksibel og jeg kan løbe hvor som helst i Århus. 

Skriv hvis det er noget for digSmile

 

 

laila salvesen

laila salvesen

1 indlæg
  • Skrevet

Hejsa Smile

Jeg er en kvinde på 20 år, som bor i Århus C. Jeg har løbet i lang tid, men med meget store pause, hvilket har gjort, at jeg ikke længere kan løbe, som jeg kunne engang. Jeg er for kort tid siden startet op igen, med at løbe 1-1,5 km nogle gange i ugen. Desværre får jeg ikke vedligeholdt løbet, og jeg kunne lige som dig, godt kunne bruge en løbemakker, der for mit vedkomne også er med til at vinde motivationen tilbage. Jeg synes selv, det er vigtigt at starte stille og roligt ud, så man, som du selv nævner, undgår skader så vidt muligt. Smile

Jeg er flyttet til byen for nogle måneder siden, så jeg kender ikke så mange steder og løberuter endnu, men jeg er frisk på at lære byen bedre at kende, starte mit løb op igen, og så er jeg frisk på at være din løbemakker! Jeg er også selv fleksibel.  

Jeg håber du kontakter mig, så vi kan starte løbet  Smile 

Du kan sende en mail direkte til mig: [email protected]