1. Forum
  2. Min træning
  3. Træningskammerater
  4. Løbe/træningsmakker i Odense C søges!

Løbe/træningsmakker i Odense C søges!

IngeNafei

IngeNafei

4 indlæg
  • Skrevet
Jeg er en pige på 21 år der forsøger at tabe mig nogle kilo og derfor godt kunne tænke mig en makker, så man kunne hjælpe og inspirere hinanden til at komme ud og bevæge sig en masse i dagligdagen! Jeg søger både en motiverende makker, men også en kammerat man kan støtte sig op af når træningen bliver lidt hård :) Søger gerne en i ca samme aldersgruppe men alle er egentlig mere end velkommen!
annesofie valsted

annesofie valsted

2 indlæg
  • Skrevet
Heej. Jeg mangler også en træningsmakker i Odense. Jeg er 24 og er næsten lige flyttet til Odense med min kæreste.. Og jeg træner for det meste selv i fitness world. Er utrolig dårlig til løb. Men alt andet træning er jeg frisk på. :)
IngeNafei

IngeNafei

4 indlæg
Lyder rigtig godt... vil rigtig gerne prøve at træne sammen hvis du har lyst? :)
Arndal

Arndal

3 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg mangler en træningsmakker til løbetur/gåtur, er selv 23 år. Prøver at træne udenfor, eftersom det virker bedst for mig fremfor et center. Så hvis du stadig mangler en makker og er intresse er du velkommen til at skrive. Odense M området.
emmavanderwatt

emmavanderwatt

3 indlæg
  • Skrevet
Hej :) Jeg vil helt klart anbefale dig at downloade app'en Karmarunner og holde øje med deres facebookside af samme navn. Det er en app du kan bruge til at tracke din gå/løbetur og samtidig samle ind til et velgørende formål. De arrangerede nemlig en masse events i sommerhalvåret, hvor en gruppe løbere kunne møde op om tirsdagen kl 19 i Munke Mose, og løbe mellem 5-7 km. Og niveauet var alt fra nybegynder til meget øvet! Jeg var selv med og det var smadder fedt :-) Vh
OdenseLars

OdenseLars

7 indlæg
  • Skrevet
Hvis i er friske på noget holdtræning i Slotscentret (FW), så skriver i bare - det er lidt sjovere, når man "kender nogen". Mvh Lars