1. Forum
  2. Min træning
  3. Mit Træningsprogram
  4. Overreaching-prgram fra IFORM i november

Overreaching-prgram fra IFORM i november

katrine sparre

katrine sparre

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej alle. Smile

Jeg kunne ikke umiddelbart finde nogen lign. opslag herinde - så laver lige et :-)

Jeg var egentlig bare lidt nysgerrig, for at høre om der er nogen andre end mig, som har forsøgt sig med det program i IFORM bladet fra november? (Mener det er fra udgaven i novemberSmile)

Jeg taler om overreaching programmet - ville gerne høre lidt om andres meninger om programmet, og jeres forløb? Hvor seriøst I har fulgt det mm.
Kom med forskellige inputs :-)


Efter jul kunne det jo være sjovt at se om nogen har tabt sig, taget på eller holdt vægten Wink

Camillethe

Camillethe

11 indlæg
  • Skrevet

Hej :-)

Har undret mig over at der ikke har været nogen opslag omkring programmet.. Var lige ved at tro jeg var den eneste, som følger det :-D

Har fulgt det rimeligt godt. Dvs. den første uge fik jeg ikke med, sprang en løbetur over i sidste uge og har også sprunget en over i den her uge.. udover det har jeg byttet lidt om på dagene, og så har jeg som sagt brugt løb, da jeg har sat mit medlemsskab i FW på pause, så det var den eneste mulighed. 

Selv om det ser ud af meget, synes jeg egentlig ikke det har været så slemt, og det er også meget anderledes fra det jeg plejere at træne, så fedt at prøve noget nyt. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed at jeg sometider har overvejet at droppe det :-D Jeg har dog ikke tabt mig, selvom jeg har spist rimelig fornuftigt (ihvertfald i forhold til at det er jul), men vejer også kun 50-51 kg og næsten ligemeget hvad jeg gør, kan jeg ikke komme af med det sidste kilo, så jeg kan komme under de 50 kg (er i øvrigt kun 160 cm, så det er ikke så lidt som det lyder). Jeg har dog ikke tænkt mig at holde igen med maden hen over julen, og selvom jeg helt sikkert stadig vil tænke over hvad jeg spiser, regner jeg i hvertfald ikke med at tabe mig, så hvis jeg bare holder vægten, er jeg glad!   

Selvom det generalt er et godt program, synes jeg dog der er et par uklarheder i det. F.eks. i styrke programmet, hvor der er nogen antal af gentagelse som jeg ikke helt forstår. Der udover synes jeg måske ikke styrkeprogrammerne har været så krævende/hårde, hvor jeg er vant til at forsætte til jeg ikke længere kan løft vægten.. og så har jeg tænkt mig at dele de sidste to styrketræningspas op i to, da de efterhånden er noget lange, med alle de pauser. 

 

Glæder mig til at høre andres meninger! Glædelig Jul :-)

fedania

fedania

46 indlæg
  • Skrevet

@Camilla

Uden at jeg har programmet i nærheden, og derfor ikke kan se præcist hvad der står, så virker det som om du træner med for lav vægt.

Camillethe

Camillethe

11 indlæg
  • Skrevet

Altså der står jo at man som øvet skal have en vægt på 12 kg, hvilket jeg har.. Jeg kan dog ikke se nogen umiddelbart forandring på min krop, så det må jo virke fint alligevel, nu hvor jeg også styrketrænede før.. Det er jo heller ikke fordi jeg synes det er let, det er bare ikke sådan at jeg ikke kan løfte mere, når jeg har taget den sidste gentagelse :-)