1. Forum
  2. Min træning
  3. Mit Træningsprogram
  4. Mindre talje med hulahopring

Mindre talje med hulahopring

camilla  kristensen

camilla kristensen

2 indlæg
  • Skrevet

Hej!

Er der nogen, der har haft erfaring med iforms 6 ugers træningsprogram med Powerhoop? Jeg er i gang med det på 2. uge, hvilket vil sige, at jeg nu træner i 4 minutter ad gangen. Men jeg sveder overhovedet ikke, så jeg har overvejet, om jeg skal gøre det i længere tid eller på en anden måde. Nogen gode råd?

camilla  kristensen

camilla kristensen

2 indlæg
  • Skrevet
C123

C123

165 indlæg
  • Skrevet

Jeg brugte det der program og det hjalp 100%. Tog endda mål, og mistede 6 cm + mine "håndtag" blev meeeeeget mindre. Nu har jeg brugt den i et godt stykke tid og sveder heller ikke når jeg bare står med den i mens jeg f.eks. læser et blad. Hvis du skal svede så skal du svinge den så hurtig rundt som du overhovedet kan. Det kommer der sved, lidt smerte og et anstrengt ansigtsudtryk ud af Wink

Men hvis du kun har haft den i 2 uger skal du passe på ikke at gøre det for meget, for så risikerer du blå/gule mærker(taler af erfaring). Men du er muligvis i så god form at sveden bare ikke kommer frem ved de 4 min, og så vil jeg anbefale du går videre til den næste uge. 4 minutter er jo heller ikke så meget. Men pas på du ikke lige kommer til at stå med den i 20 min, for hey det kan du jo sagtens. Tro mig, så kan du ingenting de næste par dage ;-)