1. Forum
  2. Min træning
  3. Mit Træningsprogram
  4. Lav hvilepuls - dårlig kondi?

Lav hvilepuls - dårlig kondi?

majaundida

majaundida

1 indlæg
  • Skrevet

Hej iform

for det første ved jeg ikke om dette emne er placere korrekt, men jeg håber da.

Nu til sagen

jeg har altid haft en ret lav hvilepuls (jeg ved med sikkerhed, at der ikke er noget fysisk i vejen med mig) på omkring 50. Dette undrer mig lidt, da det jo kunne være et tegn på god kondition og hvis jeg tager en pulstest får jeg da også et kondital på 60,9 (jeg er 18 år), hvilket jo er meget højt. 

Dog vil jeg ikke sige, at jeg er i specielt god kondition og de gange jeg har taget en biptest har j også fået et mildest talt elendigt resultat. 

Ved ikke om dr kan være fordi, at jeg slet ikke løber og aldrig har gjort det, at min fysiske kapacitet ikke er til at udføre en biptest. 

Jeg har et rimelig højt aktivitetsniveau mem ikke noget særligt højt, så den lave hvilepuls undrer mig. Jeg rider en time seks gange om ugen, cykler 7 km dagligt som transport og går dagligt min 2,5 km og udover dette motionscykler jeg 1-2 timer om ugen. Jeg er til dagligt studerende, hvor man jo ikke bevæger sig så meget.

 

er der nogen af jer, der har nogle kloge ting at sige om, hvad årsagen til min lave hvilepuls er, når jeg formentligt (?) ikke har så god kondi?