1. Forum
 2. Min træning
 3. Mit Træningsprogram
 4. GÅ EN TIME OM DAGEN :-)

GÅ EN TIME OM DAGEN :-)

 • Skrevet

Hej alle.

 Jeg faldt over en artikel på Iforms hjemmeside som vagte stor interesse for mig (http://iform.dk/traening/traeningsprogrammer/gaa-dig-slank) - Jeg er nu fra i lørdags begyndt at gå en time om dagen, og det går bare så godt. Jeg elsker det ! Men jeg vil høre om der er andre som har valgt denne måde at træne på?  Nu står der at man kan tabe op til 5 kg om ugen, passer dette ? - Hvis ikke, hvor meget har I så tabt indtil videre?

Jeg glæder mig til at høre fra jer :-)

Mvh. Cecilie, den gåglade :-)

rikke handberg

rikke handberg

1 indlæg
 • Skrevet

Hejsa

Bare saa du ikke bliver alt for skuffet efter den foerste uge - der staar ikke at man kan tabe sig 5 kg paa en uge. Citat fra artiklen:

Programmet her er nok til, at du bruger ca. 3500 kcal om ugen på at gå. Det svarer til et vægttab på ½ kilo om ugen.

Men ingen tvivl om at det er godt at gaa. Jeg startede her, men gik hurtigt over til loeb - bruger stadig den fremgangsmaade, hvis jeg ikke har traenet en tid. God tur Smile

 • Skrevet

Hej Cecilie

Dejligt at du er glad for programmet og kommet godt i gang.

Som Rikke ganske rigtigt nævner herover så er det IKKE 5 kg på en uge - det ville være fuldstændig uforsvarligt - men estimeret til ca ½ kg/ugen og tilgengæld på en fornuftig måde.

Held og lykke med programmet!

Hilsner Ida

 • Skrevet

Hej piger!

Hm, øv det skuffer mig da, men så tror jeg ikke jeg helt forstår artiklen. Der står "Tab 5 kilo med 7 raske gåture om ugen". I skriver begge at man kan tabe 1/2 kilo om ugen ved at gå en time om dagen, men hvor kommer det 5 kilo ind som artiklen nævner? Altså jeg mener, at det 4 x 1/2 kilo på en måned giver jo ikke ligefrem et vægttab på 5 kilo?

Jeg glæder mig til at høre tilbage fra jer :-)

Mvh. Cecilie

 • Skrevet

Hej Cecilie

Det står i det øverste afsnit af selve træningsprogrammet: http://iform.dk/traeningsplanner/traeningsprogram-gaa-dig-slank

Det står også i artiklen - lidt længere nede, men kan godt se at det overskriften kan være lidt misvisende, så har ændret lidt i brødteksten.

Jeg ved ikke helt hvor du får det med en måned fra, det bliver vist ikke nævnt nogen steder?

Go' træning Smile

Hilsner Ida

marlin

marlin

269 indlæg
 • Skrevet

Hej Cecilie

Fint at du er glad for at gå en tur og flot at du lige nupper en time. 

Teoretisk vil du forbrænde omkring 600 kcal på en sådan tur. Det vil sige ca. 4200 kcal på en uge og det svarer ca. til en halv kilo om ugen. Dette er under forudsætning af at du ikke øger dit madindtag. Selv små ændringer i din kost vil kunne føre til et vægttab på min. et halvt kilo pr. uge. Så prøv at ændre i kosten og da vil du kunne komme på 1 kilo pr.uge

 

Hilsen Knud

christinamay

christinamay

3 indlæg
 • Skrevet

Hej Cecilie

Flot at du er kommet igang. Er selv for et år siden begyndt at gå en time om dagen (ind til mit tog om morgenen, og tilbage om eftermiddagen igen) da jeg så følte at jeg gik rigtig stærkt og turene i weekenden var kommet op på 10 km, begyndte jeg at løbe. Først 1 km, troede jeg skulle dø:-)så længere og længere. Nu løber jeg 3 gange om ugen, (5, 8 og 10 km) og jeg elsker det. Har tabt 30 kg på dette år, med hjælp fra vægtvogterne.

Mvh Christina May

 • Skrevet

Hej Ida.

OK, men så forstår jeg bare intet af hvad de mener med de 5 kg. som der står i overskriften? Hvor kommer det ind i billedet, når du kun kan tabe 1/2 kg. om ugen? Det jeg mente med en måned, var at jeg lagde det 1/2 kg. sammen med 4 uger, som ikke engang giver 5 kg. Så forstår intet af at det står i overskriften.

Men ja, jeg må bare fortsætte og så håbe på jeg kan smide mere, ved også at spise mindre og sundere. Synes iøvrigt også at jeg er begyndt at spise meget mindre end hvad jeg gjorde før jeg startede. Jeg er slet ikke lige så sulten :-)

Jo tak, og i lige måde! :-)

 

 • Skrevet

Hej Knud

Jo, tak. Jeg er også selv overrasket over jeg kan blive ved, men man begynder virkelig at elske det, når man endelig er kommet igang!

Ja, jeg er også begyndt at spise mindre, end hvad jeg plejer. Jeg er slet ikke lige så sulten mere, så det er også fremskridt. Jeg håber i hvert fald at kunne tabe så meget, som det nu er muligt, så jeg måske senere hen kan begynde at gå hver anden dag istedet for hver dag, når vægttabet er nået :-)

 

 • Skrevet

Hej Christina May

Jo, tak :-) Hvor er du sej! Jeg har selv så mange gange prøvet at ville gå igang med at løbe, men efter utal af forsøg har jeg nu valgt at gå! Jeg brugte iøvrigt iforms løbetræning for begyndere. Men jeg håber jo at ved at gå en time om dagen, så får jeg en lige så god forbrænding som ved at løbe. Jeg håber og tror på det kan lade sig gøre :-)

Mvh.. Cecilie