1. Forum
  2. Min træning
  3. Mit Træningsprogram
  4. Fedt el muskler?

Fedt el muskler?

millemille2

millemille2

2 indlæg
  • Skrevet

Hej :-)

Jeg er helt ny herinde og er så småt begyndt at træne lidt. Kunne bare rigtig godt bruge nogle råd, da min krop ikke er særlig proportionel. Og det vil jeg gerne træne mig frem til at den bliver, hvis det er muligt selvfølgelig.

 For det første er hele min overkrop meget tynd. Mine knogler er ret tydelige - ribben, kraveben osv, har meget tynde arme og små bryster.

Jeg har en lang og svaj ryg, som skaber mange smerter. Den er jeg igang med at styrke. Er der nogle øvelser der mindsker svaj i ryggen? Hvis jeg retter mig helt op, føler jeg bare at det ser underligt foran, da mit underliv jo så skyder mere frem end min mave.

 Men hvis man er så tynd så man kan se knogler, bliver musklerne så ikke meget hurtigt markerede? (vil jeg ikke have)

Passer det at man får en mere lige fedtfordeling ved at konditræne?

Min numse og lår fylder tilgengæld noget, har bare det problem at min højre side er synligt meget større end min venstre (tydeligst på ballerne). Tror det er fordi mit ene ben er længere end det andet, og derfor bruger musklerne i den ene side mere end dem i den anden. Mit spørgsmål er bare hvilken side jeg skal træne, for at det bliver nogenlunde samme størrelse?

På min venstre balle er der ikke så meget 'at tage fat i', og den har bare også et mindre omfang.

Min højre balle er der meget at tage fat i, og den 'hænger' lidt ned over låret bagpå. Og så er det også større i omkreds. Den buer også meget mere, når jeg står med siden til.

Min spørgsmål er derfor om det er min højre eller venstre balle jeg skal træne? Har den venstre lidt fedt, fordi det er trænet væk, eller fordi der ikke er nogen muskler? Eller har den højre balle flest muskler, fordi den er størst? Sidder musklerne i min højre balle så indenunder fedtet? eller hvad man siger.

 

Nogen der kan hjælpe?