1. Forum
  2. Min træning
  3. Mit Træningsprogram
  4. ½-marathon løbeprogram

½-marathon løbeprogram

tulle-1c4b429d40

tulle-1c4b429d40

13 indlæg
  • Skrevet

Hej alle!

 

Jeg er startet på IForms 30 ugers ½-marathon løbeprogram (ikke for at løbe ½-marathon, men for at have et progressivt program at støtte mig til).

Jeg ligger nok mellem niveau 1 og 2, og valgte nummer 2 for at presse mig selv lidt mere. Jeg ved ikke om det var supersmart. Mit spørgsmål er, hvis en uge føles lige lovlig hård, er det så smart at blive på den uge i længere tid? Eller bør jeg simpelthen finde et andet program?

Jeg vil jo helst hverken have skader eller tabe motivationen :)

 

//Tulle

louise  berg

louise berg

5 indlæg
  • Skrevet

Hej

 

Jeg har fuldt niveau 1, hvilket var rigtigt godt for mig, da det gjorde, at jeg havde en rettesnor at følge - og gjorde at jeg kom ud hver gang og vidste, hvad jeg skulle løbe. jeg startede op midt i niveau 1 for det var der, jeg lå. Du skal vurdere, om det er for hårdt for dig, for så er det jo ikke supermotiverende, men samtidigt skal det heller ikke være for let. Måske du skulle vælge at starte op midt i niveau 1, som jeg gjorde, hvis det er der, du ca. ligger. Det har i hvert fald været motiverende for mig. Nu har jeg gennemført, og så er der faktisk lidt af et tomrum.

 

Kh. Louise