1. Forum
 2. Min træning
 3. Halvmaraton
 4. Kedsomhed under løbeturen

Kedsomhed under løbeturen

radcliffe

radcliffe

1 indlæg
 • Skrevet

hmmm. Jeg synes, at det er sejt at komme igennem de lange langsomme ture, som træningen til de lange distancer kræver. Hvordan dræber man kedsomheden efter de 10 første kilometer? Er der nogen gode ideer derude?

 

 

petra-1ed19ecc7b

petra-1ed19ecc7b

16 indlæg
 • Skrevet

@Wannabe Radcliffe

Hvis du kommer til at kede dig efter 10 km lyder det for mig mest som om, du har valgt den forkerte distance...

lea brank soemod

lea brank soemod

41 indlæg
 • Skrevet

@Wannabe Radcliffe

Hvad med at løbe med musik :) det giver god energi

mathilde tougaard

mathilde tougaard

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg downloader divs. podcasts som jeg lytter til under løbeturen. Fx satire og radioprogrammer.

lllinda

lllinda

63 indlæg
 • Skrevet

God idé med musik osv. Jeg har haft samme problem og fik følgende råd af en persoling træner. Variere tempo lidt - indlægge lidt fartleg og udnytte terræn mulighederne. Stoppe op ved bænkene og lave nogle hop op på dem, armstrækkere, andre armøvelser, stræk lidt, findes der bakker så brug dem, lav intervaller ml træer/lygtepæle osv osv. Det skal lige siges at dette også er væsentlig sjovere hvis man har en at løbe sammen med... Så kan der måske også blive luft til at snakke lidt indimellem Wink plus at det er dejligt at man kan holde hinanden oppe undervejs!

Held og lykke

 • Skrevet

Hvis du ikke har det, så er musik for mig noget der hjælper. Ydermere skal du anskaffe dig nogle af de fede løbeure, så kan du løbe mod andre, eller dig selv. Jeg hader næsten hver gang jeg skal afsted, men har nu løbet 2 marathon og nogle halvmarathon. Psykologisk hjælper det for mig at mit ur tæller kilometerne ned fx. fra 15-0 km. Det lyder åndsvagt, men det ser altså bedre ud at man kun mangler 4 km, end at du har løbet 11 km...i hvert fald for mit vedkommende. Så nyd at du har løbet i det her lortevejr, og venter forårets komme, hvor vi løbere får det ti gange nemmere, når fuglene pipper (hvis ikke din Ipod er for høj) og solen skinner.

lea brank soemod

lea brank soemod

41 indlæg
 • Skrevet

Jeg var ude og løbe i går i solen - det var stadig virkelig koldt, men det er helt vildt så fedt at var at løbe i lyset!!! Al magt til foråret SmileSmileSmile

lllinda

lllinda

63 indlæg
 • Skrevet

Jeg håber at vejret holder så jeg også kan få en tur i det begyndende lysegrønne... og lige nå at blive lidt skarpere inden iform løbet Cool