1. Forum
  2. Min træning
  3. Halvmaraton
  4. Blå negle

Blå negle

  • Skrevet

Jeg vil i gang med halvmaratontræning, men hver gang jeg har løbeprogrammer, der kræver en del længere ture, så får jeg blå negle. Indimellem falder de endog helt af. Jeg har gode løbestrømper og sko, der passer. Har nogen andre gode råd?

julle-8c06016e34

julle-8c06016e34

55 indlæg
  • Skrevet

Det lyder da helt vildt - dine sko må da være alt alt for små??

  • Skrevet

Det kan være at du simpelthen snører dine sko for stramt fortil.  Der er et lille trick med at lade den ene ende af snørre gå fra det første hul (tættest på din storetå) og så trække det helt op til det sidste diagonale snørrehul. Den anden ende af snørrebåndet zigzagger  du hele vejen så det er den der udfylder alle hullerne. Håber det var til at forstå!?

/ IdaSmile

pibi

pibi

4 indlæg
  • Skrevet

Hej Plet, har selv haft samme problem, og ja - det hjælper helt klart at snørre skoene korrekt, men det kan også skyldes at din forfod falder ned når du lander på foden. Og det kan afhjælpes med et lille indlæg i skoen. Hvis du bor i nærheden af København kan jeg varmt anbefale at du tager ind i Endurance Sport på Gl. Kongevej - de er nogle dygtige gutter der selv løber meget, og de hjalp mig. En simpel test på løbebånd og et kig på foden uden strømpe. Jeg gik hjem med en skumgummi pude i skoen til ca. 80 kr. og har ikke tabt en negl siden. Og de hjalp sågar med at placere den rigtig i skoen... Håber det kan hjælpe dig i processen mod de magiske 21+ km.Smile