1. Forum
  2. Min krop
  3. Intimbarbering
  4. Model

Model

christinesaabye

christinesaabye

7 indlæg
  • Skrevet

Hej.

ville høre om i havde nogle fordomme modeller?

og synes i at de er alt for tynde?

 

svarene skal bruges til min projekt opgave i skolen 

fru andersen

fru andersen

76 indlæg
  • Skrevet

@Christine Saabye Møller

Jeg synes de er for tynde fordi jeg synes kvinder med former er mere lækre. Jeg har også indtryk af, at mænd synes at kvinder med former er mere sexede og lækre.

Modeller er jo bare tøjstativer, så det er faktisk lidt synd at de er så tynde, for hvis de nu lignede os andre normale mennesker, ville vi nok se dem som modeller og ikke som stativer ;-)

Modebranchen gør i al fald sit til, at idealet bliver en del forskruet. Hold kæft og træn pigerne her på Iform har et blog indlæg jeg er total vild med: Strong is the new skinny!

Vh Jane

ida hilden

ida hilden

42 indlæg
  • Skrevet

Jeg er helt klart enig med Jane. Modebranchen er med til at forskrue idealet. Og idealet er forskruet.

Modellerne er for tynde. Jeg læste en historie i søndagsavisen forleden hvor et modelbureau lå på lur udenfor an et behandlings-center for dødstruede anoreksipiger og flere gange havde de prøvet at lokke anoreksipigerne til at blive modeller fordi de vidste de var tynde. Historien er herhjemmefra.

Giver også Jane helt ret i at mænd i mange tilfælde tænder på naturlige kvinder gerne med lidt former, mere end kvinder måske selv er klar over. Min kæreste er glad for at jeg har taget på og ikke har modelmål længere(!)

Ida. 

majaandersen

majaandersen

15 indlæg
  • Skrevet

Gennerelt så synes jeg de er for tynde, ja. Men her i Danmark ved jeg, at vi arbejde på at gøre modeller "større" og med flere former. Vi lever i en verden fyldt med junk og det bliver altså ikke ved med at være "in" at være den tynde. Gennerelt synes jeg det er pænt at være tynd, men man må heller ikke kunne se knogler, det er klamt. Dog synes jeg man skal kunne klæde sig på en anstændig måde hvis man har lidt "ekstra" på siddebenene, det er de danske piger bestemt IKKE gode til. 

blomstergirl

blomstergirl

10 indlæg
  • Skrevet

@Majaandersen

Maja, du har helt ret. Jeg er af fuldstændig samme mening!
Jeg synes, at fokus skal væk fra det tynde knoglede look, og over på det sunde, trænede og muskuløse look. Fit is the new skinny!Cool