1. Forum
  2. Min krop
  3. Intimbarbering
  4. Lidt af det hele.

Lidt af det hele.

  • Skrevet

Hej, mit navn er Rikke..

Jeg har nogle spørgsmål, jeg godt kunne tænke mig af vide lidt mere om, så tænkte jeg kunne gøre det herinde.. :-)

 

Der er nogle som siger af nupo er godt, men når man slutter med det så tager man det hele på igen? Passer det...?

 

Hvis man gerne ville tabe sig, så er det jo self. sundt mad hverdag, men skal man dyrke motion hverdag? har hørt det ikke er sundt og dyrke motin hverdag nemlig.

 

Håber jeg kan få nogle onlige svar på dette, tak på forhånd.

 

Hilsen Rikke..

  • Skrevet

@Rikke Johansen

Hej Rikke

Jeg skal forsøge, at svare lidt på dine spørgsmål.

#1
Jeg har selv brugt NUPO som et suplement, og jeg har ikke taget på efterfølgende. Det er klart, hvis man går tilbage og spiser hvad man gjorde før, så vil kiloene selvfølgelig komme på igen. Det er ikke fordi du stopper med at spise Nupo at kiloene kommer igen. Nupo er en rigtig god hjælper og jeg brugte det som mellemmåltider.

#2
Alt træning er jo med måde. Jeg træner ca. hver anden dag, og det er rigeligt til at holde vægten. Du skal bevæge det 30 min om dagen, men det er jo også når du cykler, løber efter bussen, slår græs eller går en tur.

Håber det gav lidt

Mvh
Kasper
Vejen til det lange løb - www.kasperc.dk

 

  • Skrevet

Hej, mange tak! :-) 

er det lidt du ville fortælle lidt om, hvordan du har gjort det? 

susannel81

susannel81

13 indlæg
  • Skrevet

Nu er jeg ikke selv nogen stor fan af nupo, men uanset hvilket slankeprodukt, har det en indvirkning på det umiddelbare stofskifte, så ja, ligesom man lynhurtigt kan tabe nogle kilo, når man begynder på et slankeprodukt, kan man også tage nogle af dem på igen, umiddelbart lige efter, men normalt ikke mange, eller alle dem man lige har tabt, det skulle da lige være fordi falder tilbage i dårlige vaner, så snart man stopper med produktet.

Det med motion tror jeg kommer af, at det ikke er sundt at gå fra 0 motionsdage til hver dag. Det bryder kroppen sig ikke altid om, og nogle mennesker skal passe mere på overbelastning end andre, men generelt vil jeg mene at morion altid er sundt. 

ida hilden

ida hilden

42 indlæg
  • Skrevet

Mine forældre bruger Nupo brik systemet. En brik=60 kcal. Så regner de brikkerne for hvad de har spist uden at veje det, man de regner det sådan ca. ud.

Så skal de ha ligger under et bestemt antal brikker om dagen og så ved de hvor meget gram fedt de taber om dagen.

Uden at veje det eller bruge meget tid på det. De har meget glæde af det.

Du kan bruge nupo-pulveret som suplement men jeg anbefaler dig ikke at leve af det. Det er meget bedre at surfe en tur på IForms hjemmeside og finde mad der mætter og slanker for det smager så meget bedre. Og Nupo er dyrt hvis man bruger det ofte.

Ida.