1. Forum
  2. Min krop
  3. Intimbarbering
  4. Fedtsugning

Fedtsugning

c_lala

c_lala

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

En tanke har brændt sig fast, og nu vil jeg gerne have den diskuteret igennem, for jeg synes ikke jeg kan finde svaret på nettet.

I tilfælde af at man har tendens til at ophobe fedt på maven, hvilket skulle være super usundt; ville en fedtsugning af mavefedtet så ikke være til gavn? 

Ved at fjerne fedt-cellerne på maven, vil det sikre at yderligere ophobning af fedt i det område vil kræve dannelse af nye fedtceller, og derfor måske medføre at fedtet ophobes et andet, "sundere" sted, som fx lårene.

Jeg er selv æble-formet og har PCOS, så min største delle sidder på maven. Selvfølgelig, er jeg klar over at få foretaget en fedtsugning er et spørgsmål om forfængelighed, men jeg spekulerede i hvorvidt det kunne forsvares sundhedsmæssigt?  

Inden jeg angribes for at ville hoppe over hvor gærdet er lavest, så er her lidt om mig: jeg har selv lavet en livstilsændring indenfor det sidste år og der er allerede røget 15kg. Og jeg kan holde min vægt selv når jeg i perioder ikke er i "slankemode". Jeg har ingen planer om at få foretaget en fedtsugning, jeg holder mig til at tabe mig via motion, men jeg vil vildt gerne have svar på spørgsmålet, ikke mindst så jeg kan holde op med at tænke over det hele tiden Wink

elauria2016

elauria2016

4 indlæg
  • Skrevet

Synes ikke fedtsugning er en god løsning. Meget kan løses med træning og den rette kost.