1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Vægttab uden motion

Vægttab uden motion

hendedér

hendedér

152 indlæg
  • Skrevet

Hej alle iformere.

Jeg står her med et langvarigt, brændene ønske om at tabe mig 10-20 kilo. Nu ligger jeg så på operationsbordet imorgen og kan derfor ikke dyrke aktivt motion de næste 2 måneder da operationen er i foden. 

Vejer pt. 70 kg og er ikke mere end 160 høj, dvs bmi på 27,34. Både overvægtig er bmi og udseende.

Jeg kan desværre ikke vente 2 måneder med at starte et vægttab der skal give gode resultater inden alt for længe, og derfor vil jeg høre om i har nogle gode(markante) kostomlægninger som giver store resultater indenfor vægttab. 

- quit slik/sodavand/chokolade er jeg på. Og det går skam helt uden problemer.

- quit alkohol, den tipper lidt. Og jeg vil nok være i stand til at indskrænke det til en enkelt "druktur" månedligt.

Man siger jo at 80% af et vægttab er baseret på kosten. :)

På forhånd tak! Fra en noget desperat studerende, der bare ikke kan komme af med kiloene!

lærke petersen

lærke petersen

13 indlæg
  • Skrevet

jeg tror altså godt du kan finde på noget træning på trods af operationen i foden. En træningsmåtte og nogle yoga/pilates videoer, hvor du udvælger nogle øvelser som du kan lave med din fod. Evt nogle lette håndvægte også som du kan bruge siddende. Det er godt til at stramme op med og godt til at styrke muskler og smidiggøre kroppen og giver en fantastisk velvære.

Og ja masser af grove grøntsager.

SugarBunny

SugarBunny

78 indlæg
  • Skrevet

Lige før jeg bare har lyst at sige 'luk munder noget mere'

Vægttab er ikke raketvidenskab, men handler om simpel matematik.

 

Når det er sagt så drop alt der hedder dressing og sovs, samt alm. youhurt (det er fuld af sukker), det samme gælder kiks (alt for mange tror grønsagskiks er sunde uden at have kigget på hvor kalorietunge de er)

Spis af mindre tallerkener og MAX 1 portion. Dermed snyder du hjernen til at tro du har spist meget og spiser automatisk mindre til måltiderne.

Hvidt brød, pasta osv. byttes ud med groft og holdes på et lavt niveau - gå evt efter efter Y-tallerkenmodellen eller den model der hedder 50% grønt 25% protein og 25% kulhydrat 

 

Har du ikke selv følelse på hvad der er sundt og i hvilke mængder, så få hjælp af en app til at tælle kalorier

matiasow

matiasow

19 indlæg
  • Skrevet

@Klodsen

 

Som der bliver skrevet, er det meget simpelt. Spist sundt, lidt lidt, men mange gange.

Desuden kan du sagtens træne din overkrop og måske endda også dine ben, selvom du er blevet opereret i foden. Prøv evt, med styrketræning - det er blevet meget moderne for kvinder her de sidste år ;)

 

En enkelt bytur om månenden kan sagtens gå, hvis du bare husker også at spise sundt dagen efter - hvilket kan være noget af en udfordring.

 

Jeg har, på min hjemmeside http://sundkostplan.dk/ skrevet en artikel om 'hvad skal du spise'. Prøv evt. at læse lidt i den, og lad være med at falde i fælden med at købe protein pulver og andre sports produkter - det behøver du ikke. Hold dig bare til sund og fornuftig mad.