1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. VÆGTTAB - NU!!

VÆGTTAB - NU!!

  • Skrevet

Hej alle! Smile

 

Jeg har været så heldig at komme i kontakt med en gruppe, som hedder Massmorph. 

Her har jeg fået et kostprogram til at sætte fut i mit vægttab. Og det virker! Jeg er glad for kostplanen, og det falder rigtig godt i hak med min træning. Jeg har tabt mig 1 kg og gået 2,5% ned i fedt og øget muskelmasse med 1,5% på kun 2 uger. Og jeg har ikke engang været særlig aktiv på træningsside..... :D
Kostplanen er bygget sådan op, at man to dage spiser meget protein, derefter har man en dag med meget kulhydrat, så to dage med protein og en kulhydrat mere - og den syvende dag er så "cheatday" - snydedag. Her spiser jeg lidt blandet, og hvad jeg har lyst til - med måde selvfølgelig. ;) 

Jeg har min egen blog, hvor jeg løbende poster min mad og træning samt værdier som fedtprocent og vægt. 

Jeg har selv trænet en del år, så jeg har ikke haft behov for hjælp til et træningsprogram, men jeg ved, at Massmorph også kan være behjælpelige her. 

De har en facebookside, som jeg synes, at I skulle tjekke ud - og skriv endelig til Josef, hvis I skulle have spørgsmål. I kan også skrive til mig her, via bloggen eller på facebook (Pernille Brünning Bramsen). 

Hvis det skulle have interesse, så er vi to piger fra gruppen, som træner lidt sammen i ny og næ i Aarhus Fitness Worlds centre. Vi kan altid bruge lidt selskab, og træningen vil da kun blive sjovere, hvis man har nogle at dele sin sejre med. ;)

Kan I have en god søndag, og skriv og spørg ENDELIG hvis I skulle være interesserede.. 

Held og lykke til jer alle - keep it up! 

Hilsner fra Pernille Bramsen

Tongue Out

Min facebook: https://www.facebook.com/pernille.bramsen?fref=ts

Min blog: http://bramsensworkout.blogspot.dk/

Josef fra Masmorph: https://www.facebook.com/josefmartinvorremarkussen - han ved ALT om kostplanen, og så er han bare en kanon støtte for mig!

Massmorph gruppen: https://www.facebook.com/groups/massmorph/